Marija Šerif lupila šamarčinu Željku Mitroviću: Vlasnik Pinka će se dugo pušiti posle ovoga! (FOTO)
Foto: Vladimir Sporčić, Damir Dervišagić

ko će koga?

Marija Šerif lupila šamarčinu Željku Mitroviću: Vlasnik Pinka će se dugo pušiti posle ovoga! (FOTO)

Željko je mislio da će... Ali loše je mislio!
Objavljeno: 13:16h

Ponekada pomislimo da ne postoje drugi kvalitetni muzičari, pevači, ali i zabavljači koji bi mogli da se nađu u žiriju i "Zvezdi Granda", ali i "Pinkovih zvezdi" koji bi možda čak bili i bolji od prethodnika.

foto: Dragan Kadić

Marija Šerifović je zbog učestalih priča o njenom odlasku iz "Zvezdi Granda" na svom Fejsbuku napisala sledeće i time razjasnila sve nedoumice.

Iako nije želela da komentariše situaciju koja trenutno vlada u ovoj kući, a tiče se "Zvezda Granda", Marija je ipak potvrdila učešće.

- Vidim da se polemiše i piše, pa da vam pomognem... Bilo je poziva od strane televizije Pink. I jedino što bih rekla je da mi je drago ću i u novoj sezoni biti član žirija takmičenja Zvezde Granda - napisala Marija i ovako javno lupila šamar Željko Mitroviću, pošto je sve obavestila da je pokušavao da je dovede i da nije uspeo. A teško da je Mitroviću prijalo to odbijanje...

Podsetimo, Šaban Šaulić je posle tri godine napustio mesto člana žirija u takmičenju „Zvezde Granda“, a dogovori između Saše Popovića i Šabana koji su trajali celo leto nisu urodili plodom. Tako da izgleda da je Popović rešio da ne dozvoljava više Mitroviću da mu otima ljude iz ekipe.

Videćemo da li će uspeti.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.