Znam da će me cela Srbija mrzeti, ali evo zašto me nerviraju trudnice, bebe i pelene sa estrade! (FOTO)
Foto: Espreso.co.rs

Bebebe!

Znam da će me cela Srbija mrzeti, ali evo zašto me nerviraju trudnice, bebe i pelene sa estrade! (FOTO)

Ne prođe dan, ali bukvalno dan na poslu, ali i u životu da ne vidim naslov "Pogledajte predivnu bebicu toga i toga" ili "Ona je najlepša trudnica na estradi". Ukratko, moje mišljenje "bljuc"
Objavljeno:

Stižemo i do te uvek "rado" viđene vesti: "Porodila se ta i ta, ili taj i taj postao otac". Uvek, ali uvek ćemo videti u tekstu, sve je prošlo odlično, bebica je super i takooo... Jel moguće da ako si pevačica ili poznata glumica porođaj ne boli? Ne kida? Ove dame uopšte nemaju želju da ubiju i muža i sve ostale tokom porođaja? Mhm...Važi! Zašto nemamo realne prikaze stvari? Kad budem videla naslov, odnosno izjavu poznate mame: "Crkla sam od bolova na porođaju, samo sam želela da izađe više iz mene", e obećavam sada pred svima, istog trenutka počinjem da pišem na ovu temu. Realnost! Sve što nam treba.

Ok, jasno mi je da poznati održavaju svoju popularnost time što se predstavljaju narodu kao da nisu sa ove planete, da su nedodirljivi, da nemaju loše dane, da nemaju loše odmore i loše ispečen ručak, bar jednom u mesec dana! Ali ovo nije Holivud, "this is Srbijaaaa", brale.

Stižemo i do beba! Porođaj gotov, sve je savršeno,kao što smo rekli i sada stižemo do imena. Atina, Nika, Vila Evanđelina (kladim se da sam u jednoj ovakvoj odsela u Grčkoj), Una Zvezdana, Mihajlo Lajf itd...Ok, svako ima neke svoje tripove, i moj brat je potpuni ludak koji je deci dao imena Tajena, Vilina i Ilijana Peruna. Ali on nije poznat lik. Njemu se ne prašta, a poznati mogu da se sprdaju i sa decom kako hoće, a mi paćenici mislimo da je to ok, pa kada nam deca sa ovakvim imenima krenu u srednju školu (državnu), ne zna se ko je u većem problemu, deca ili mi što slušamo plakanje i kukanje: A što ste me unakazili imenoooom!". I deca zaista imaju pravo. Što?

foto: Giphy

Dalje, bebe poznatih ne kake, ne piške, nisu gladna, ne plaču...Posle već nekoliko dana vidimo fotke na Instagramu na kojima je sve savršeno. Mame su našminkane i obučene kao za crveni tepih, nemaju nijednu jedinu muku na svetu. Bebe poznatih su imune na grčeve, a kasnije i na izrastanje zubića. Super, turbo urbo mame su pimer kako žena "treba" da se ponaša kada ima dete. Mora da bude full sređena, da se ne žali, da se uvek smeška i ćuti što joj muž banči po celu noć! Sve je kod njih savršeno.

Kada budem videla naslov da je neka od ovih poznatih mama imala postporođajnu depresiju, da su je bolele grudi, da je dete mnogo grizlo za bradavice pa nije mogla da ga doji. Kada se pojavi rašupana sa podočnjacima na istom tom Instagramu i bude napisala: "Ovo je ozbiljno naporan posao, biti majka", evo još jednom obećavam, pisaću o njima i njihovim bebama, sa sve imenima od Boga danim.

A photo posted by Nikola Demonja (@nikolademonja) on

Kada njihove pelene prestanu da mirišu na ruže, a povraćka po bluzi bude bila normalna stvar, eto i novinara odnosno mene, koji će o tome izvestiti onako kako dolikuje! Realno... Jer ovo zaista nema nikakvog smisla i ja odbijam da pišem o tome, a svakako i da čitam o super majkama naše Srbije. Ima previše srpskih majki koje nisu ono za šta se izdaju.

Nadam se da ovaj tekst neće uvrediti nikoga, ali svako ima pravo na svoj lični stav, a nešto mi govori da ćete se i složiti sa mnom, u nekom trenutku.

(N.Atanacković, nisam hejter, samo objektivna)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.