Para vrti... Šaban šutnuo Popovića zbog Mitrovića, a onda mu rekao nešto što je frapiralo Srbiju! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

Šok na estradi

Para vrti... Šaban šutnuo Popovića zbog Mitrovića, a onda mu rekao nešto što je frapiralo Srbiju! (FOTO)

Šaban Šaulić je posle tri godine napustio mesto člana žirija u takmičenju „Zvezde Granda“, a dogovori između Saše Popovića i Šabana koji su trajali celo leto nisu urodili plodom
Objavljeno: 16:36h

A u „Zvezdama Granda“ tokom sve tri sezone Šaban je kao predsednik žirija dolazio i u sukobe sa kolegama. O tim „incidentimaŠaban kaže:

- To je bilo kreativno neslaganje. Mi imamo pravo da se ne slažemo, zato smo i dovedeni tamo. Različiti ljudi, sa svih strana. Sigurno će do toga doći i sa Zoricom i sa Draganom na „Pinku“. Sigurno se nećemo složiti oko svakog kandidata. Ali ono što je najbitnije jeste da mi ostajemo prijatelji i kolege kad se kamere ugase. Što se tiče toga da li će mi neko nedostajati, veoma poštujem sve koji su sa mnom žirirali. Ali, ja sa svima njima nikada nisam ni bio veliki prijatelj. Uvažavam ih i želim im svako dobro. Sa nekima sam bliži, sa drugima ne, ali nismo svi prijatelji nikada ni bili. Mi smo kolege i to ćemo i ostati - dodaje Šaulić. A o spekulacijama da je reč o svađi između njega i Popovića, pevač kaže:

foto: Dragan Kadić

- Nikakve svađe nije bilo.

A da posle prekida saradanje, neko u Srbiji ostane u dobrim odnosima je, složićete se. prava retkost. Zbog toga je ova izjava Šabana Šaulić frapirala sve one koji su navikli da bivše kolege posle prekide saradnje krenu sa paljbom jedni po drugima,a takvih je u Srbiji prilično.

Na pitanje ko može da ga nasledi na mestu predsednika žirija, Šaban kaže: - Čuo sam da će Lukas da bude na mom mestu. Želim mu sreću.

Kolege baš briga!

Bosanac: Meni je žao što ide Sanja Kužet!

Dragan Stojković Bosanac, sa kojim se Šaban zamalo i potukao u „Zvezdama Granda“, kaže:

- Žao mi je što odlazi Sanja Kužet. To jeste lepa vest što je u blaženom stanju, ali se nadam da će nam se u sledećoj sezoni vratiti. Baš mi je žao što je nema. Ne mislim ništa o tome što odlazi Šaban.

foto: Dragana Udovičić

Aca Lukas se, kaže, još nije čuo sa Sašom Popovićem.

- Nemam komentar. Nemojte da se ljutite, ja sam čuo to jutros i još se nisam sastao sa Sašom kako bih video o čemu se radi.

foto: Marina Lopicic

Ana Bekuta nam je kratko i brzo rekla:

- Stvarno me ne zanima ni Šaban, ni „Pinkove zvezde“. Neću da pričam o tome, jer o tome ni ne razmišljam.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.