Pretnja po Viktorijine anđele: Ova srpska manekenka preti da pokori čitav modni svet (FOTO)
Foto: Promo/Kristal

prava bomba

Pretnja po Viktorijine anđele: Ova srpska manekenka preti da pokori čitav modni svet (FOTO)

Jedna od naših najpoznatijih manekenki saradnju sa kućom "Viktorijas sikret" započela je prošle godine na događaju u Njujorku
Objavljeno:

Iako joj manekenska karijera ide od ruke, školovanje je ipak malo zapostavila.

- Još nisam upisala fakultet, sve zbog mog ludog model-lajfa. Nadam se da ću uspeti sledeće godine, sociologiju ili dizajn - naglašava.

foto: Promo/Kristal

Kristina je radila za mnoge brendove, a u Srbiji ne može da zaradi od manekenskog posla.

- To je svima dobro poznato, ovde nema puno posla za mene. Fotografisala sam se svega tri puta. U inostranstvu se to mnogo više plaća i za onog ko se trudi i ko grize uvek će biti posla - priča Kristina.

Ona se našalila da bi volela da još neka devojka iz Srbije dobije posao za “Viktorijine anđele”.

foto: Promo/Kristal

- Bilo bi dobro da bude još neka da pobedimo Brazilke pošto ih ima najviše u "Viktorijas sikretu" - kaže ona.

Jedna od najuspešnijih srpskih manekenki u svetu neodoljivo podseća na slavnu koleginicu Irinu Šajk zbog čega je zapala za oko slavnom fudbaleru.

- Kristijano je neposredan mladić. Uživo je mnogo lepši nego na televiziji. Upoznao nas je šminker David, koji je nekad šminkao i Irinu. Čim me je video, rekao mi je: "Moram da te upoznam sa Ronaldom. Ti i Irina mnogo ličite, sigurno ćeš mu se dopasti". Ronaldo nije opterećen slavom i novcem. Ponaša se kao običan dečko iz kraja. Nažalost, nismo imali prilike da previše vremena provedemo zajedno jer je on žurio, a i ja sam imala poslovnih obaveza u Majamiju pa sam morala da otputujem.

(Espreso.co.rs/ Blic)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.