JK: Zvezda sam u zemlji gde cene nanogice i zločince! Srpska deco, zbog ovih 12 razloga trebate da budete kao ja!
Foto: Printscreen/ Instagram/ Jelena Karleuša

STAVKU PO STAVKU

JK: Zvezda sam u zemlji gde cene nanogice i zločince! Srpska deco, zbog ovih 12 razloga trebate da budete kao ja!

Slažete li se sa njom?
Objavljeno: 16:16h

3. Zato što moja deca imaju SVE jer je ova mama borac ... i sve što imaju dele sa drugom decom koja nemaju. Zato što su im skoro sve igračke uvek spakovane u kutije koje se nose za domove sa decom bez roditelja.

4. Zato što su, potpisujem, moja deca najbolje vaspitana deca koju vi možete da zamislite. I HVALA i IZVINI i DOBAR DAN i NEMA NA ČEMU. I najbolja u školi, najvrednija, najemotivnija... Jer sve ide iz kuće. Moja deca sutra nikog neće mrzeti. A vaša?

5. Zato što ova mama ima i uspešan brak koji traje deset godina, paralelno sa uspešnom karijerom. Da deca vide da se sve MOŽE. A u tom uspešnom braku i veoma uspešnog muža i Atininog i Nikinog tatu, reprezentativca ove zemlje. Znate kako kažu, iza svakog uspešnog muškarca stoji... E pa iza ovog stoji lavica.

6. Zato što je ova mama NAJSJAJNIJA ZVEZDA u zemlji gde su na ceni lopovi, kurve, polusvet, zločinci, Nanogice... I što svojim primerom pokazuje da se jedna žena vrlo MOŽE boriti sama protiv svih loših. Da može i da bude omalovažavana i sputavana i zabranjivana i bez leđa, a da opet zaradi i za hleb i za čist obraz bez mrlje.

foto: News1

7. Zato što je ova mama COOL jer pravi koncerte čiji se kadrovi nalaze u filmovima nagradjenim za Oskare i Gremije i što uvek izgleda tako da je čitav svet proglašava za modnu ikonu.

8. Zato što ova mama nema ni jedan porok, nikad ni kafu nije popila, radi kao pas od svoje 16-e i ponosno ističe da ne ubija životinje (niti to drugi čine za nju) da bi ih pojela.

9. Zato što je ova mama rodila dvoje dece a izgleda tako da se u komentarima ispod njenih slika uvek javljaju svi seksualno isfrustrirani tipovi, mada i druge žene kako bi pohvalile... :-)

Crna ženo, gde ćeš više? Jelena Karleuša duplo povećala usne, pogledajte šok sliku! (FOTO)

10. Zato što je ova mama izabrana po svim zvaničnim anketama, za ženu koja je najveći uzor mladima... i to je veoma raduje jer njena borba nije bila uzalud. I to je objavio RTS gde je mama (bila) zabranjena 15 godina samo zato što je svoja, hrabra i drugačija.

11. Zato što ova mama plače samo kad je sama, da deca ne vide da je mami teško, da ima probleme. A i ako je vide, mama obriše suze i kaže da je to od sreće jer ima tako dobru decu na koju je mama ponosna...

12. Zato što ova mama uči decu da misle svojom glavom a ne da jedu ono što im mediji serviraju.

Da budu neko ko će promeniti svet.

Da zamene mamu.

Želim vam prijatan dan :-)

(V.M.)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.