ZORICA MARKOVIĆ NIKAD BRUTALNIJA! Ovaj pevač joj duguje veliku lovu, a sad je izbegava! Sve je otkrila!
Foto: Printscreen

STRAŠNO!

ZORICA MARKOVIĆ NIKAD BRUTALNIJA! Ovaj pevač joj duguje veliku lovu, a sad je izbegava! Sve je otkrila!

- Obećao je da će mi vratiti novac, a od tada se nije pojavio niti javio. Okej, svašta mu se u međuvremenu izdešavalo - istakla je Zorica.

Objavljeno: 03.01.2021. 17:17h

Pevač Darko Lazić nedavno je sahranio oca Milana koji je preminuo usled komplikacija prilikom operacije želuca.

Njegova koleginica Zorica Marković otkrila je da je Darku poslala poruku i izjavila mu saučešće kada je saznala da mu je otac preminuo.

Darko Lazić
foto: Kurir/ Ana Paunković

Međutim, kako kaže, Darko joj tada ništa nije odgovorio, a Zorica je sada otkrila da je možda Lazić mislio da ga "juri za dug".

- Ko zna, možda misli da ga jurim za dug. Ja se nadam da će Darko vratiti te pare. Ne znam kome sad sve duguje. Bitno je da ostanemo svi živi i zdravi, a dug će se valjda jednog dana vratiti. Nećemo umreti od gladi, ali mi je degutantno što pojedini pevači pričaju koliko zarađuju i koliko troše za život, pokazuju svoj dom u ova teška vremena - dodala je Markovićeva.

Ona je dodala i da nema hrabrosti da pozove Darka jer ne zna šta bi mu rekla i kako bi ga utešila.

Zorica Marković
foto: Printscreen

- Nisam išla na sahranu njegovog oca jer ne izlazim nigde. Vidim da je Darku veoma teško, nemam hrabrosti sad da ga zovem, ne znam šta bih mu rekla i kako bih ga utešila. Poslala sam mu poruku i izjavila saučešće. Vidim da ju je primio i pročitao, ali mi ništa nije odgovorio - objasnila je pevačica.

- Uglavnom ne pričam javno ko mi sve duguje pare. Rekla sam za Darka Lazića jer je ostao dužan u mojoj kafani kada je mnogo zarađivao i mnogo trošio na žurkama i veseljima. Obećao je da će mi vratiti novac, a od tada se nije pojavio niti javio. Okej, svašta mu se u međuvremenu izdešavalo - istakla je Zorica.

Bonus video:

(Espreso.rs/Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media