TEŠKO JE PODNEO ODVAJANJE OD ŽENE, PRIZNAO MARKO BULAT! Evo koje savete joj je dao, da bi se sačuvala INTRIGA!
Foto: Printscreen Pink tv

SAVETOVAO ŽENU

TEŠKO JE PODNEO ODVAJANJE OD ŽENE, PRIZNAO MARKO BULAT! Evo koje savete joj je dao, da bi se sačuvala INTRIGA!

Ona ne zna ni u šta ulazi, u šta se upušta, ima samo želju da ostvari svoje snove

Objavljeno:

Tokom protekle noći nova zadrugarka je kročila u Belu kuću. U pitanju je Marija Bulat, supruga našeg proslavljenog folk pevača Marka Bulata. Mnogi su ostali iznenađeni njenim ulaskom, a ona je otkrila da je ušla radi zabave, ali i zbog toga što želi da nakon rijalitija počne da radi u struci, odnosno kao komunikolog i novinar.

Njen suprug,Marko, danas je govorio za emisiju "Premijera - Vikend specijal", te je prokomentarisao učešće svoje žene, ali i otkrio koje savete joj je dao pred ulazak.

Marko Bulat
foto: Dragana Udovičić

Prelepa, bila je jedna lepa, srdačna žena. U ovoj profesiji ima priučenih novinara, koji nemaju tri minuta škole, moja supruga ima završen taj fakultet i vidi Zadrugu kao odskočnu dasku da piše nešto ili da vodi. Ona ne zna ni u šta ulazi, u šta se upušta, ima samo želju da ostvari svoje snove. Normalno da je teško, to je prvo odvajanje za šest godina. Mi nju možemo da vidimo, ali ona nas ne - rekao je Bulat i dodao:

Marko Bulat, Marija Bulat
foto: Dragana Udovičić

Ona je rekla da će braniti instituciju braka, za nju je brak svetinja. Ako se bude dešavalo nešto neprimereno, ona će reći. Treba da prati svoje stavove i srce. Nemam mišljenje, to je sredina u kojoj se ni ja ne bih snašao. Nisam bio tamo, da joj dam neki savet. Gledamo, posmatramo, ona je dovoljno pametna, rečita, mislim da će biti sve u redu. Deca su mala, Sofija jedino ona ima 12 godina, ona to malo drugačije posmatra. Tu mi je sad tašta, mi smo uigrana ekipa, pa nema zime. Naravno da mi nedostaje, jer se nismo odvajali, i ako se odvojimo znam gde je, mogu da je poljubim, pomirišem. Rekao sam joj da mora biti spremna na provokacije i od ukućana i od novinara. Možda će neko imati zadatak da je buši, da povezuje sa nekim, meni će to biti smešno. Da ne naseda na provokaciju. Rijaliti služi da se dođe do onog nenormalnog, ne prolaze normalci. Bodrimo je svom snagom i srcem i želimo svu sreću - naveo je Marko.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.