One su glavne rasturačice brakova u Srbiji: Predatorke ne prezaju ni od čega kad snime bogatu metu!
Foto: Damir Dervišagić

Zlo i naopako

One su glavne rasturačice brakova u Srbiji: Predatorke ne prezaju ni od čega kad snime bogatu metu!

Konstantne svađe među parovima na estradi su najbolja zanimacija za narod u Srbiji.
Objavljeno: 15:27h

Barbara Šegetin

Borko Veselinović isplanirao je venčanje sa učesnicom „Velikog brataBarbarom Šegetin, a još uvek se nije bio ni razveo od supruge Sare, s kojom ima sina.

Fudbaler Rada pokrenuo je bio zahtev za okončanje braka. Kako se pisalo po medijima, on je u međuvremenu već započeo vezu s manekenkom iz Rijeke, inače najboljom drugaricom Soraje Vučelić. Fudbaler se poverio prijateljima da će zaprositi devojku čim ona napusti rijaliti, ali izgleda da ga je stisla žena pa je posle nekog vremena odustao od te ideje.

foto: instagram/barbara_segetin

Milica Todorović

Dečko pevačice Milice Todorović koreograf Miloš Paunović je još oženjen, bar tako tvrdi njegova supruga Andrea Demirović. Naime, crnogorska pevačica Andrea Demirović koja je Crnu Goru predstavljala na Evroviziji 2009. godine je progovorila o činjenici da je njen suprug Miloš Paunović u vezi sa pevačicom Milicom Todorović. - U štampi pišu da je on razveden i otac troje dece. Mi imamo jednog, predivnog petomesečnog sina, i Miloš nije razveden, mi smo i dalje u braku. Međutim, posle svega, angažovala sam advokata - rekla je pevačica. Ona kaže da je sa Milošem već pet godina u divnoj vezi, što je po malo zbunjujuće ako se uzme u obzir da je Paunović prošle godine bio u javnoj vezi sa pobednicom Prvog glasa Srbije - Mirnom Radulović.

foto: Printskrin/Instagram/cicamica022

Šabanova Cuca

Kralj narodne muzike našao se u centru medijskog skandala kada je otkrivena njegova afera sa 40 godina mlađom pevačicom Ivonom Negovanović Cucom. Pevač je pokušao nevešto da se opravda kako je Cuci pomagao sa karijerom, ali u ljubavnom zanosu uhvaćeni su nekoliko puta. Šabanova supruga Gordana, prešla je preko prevare i na sve načine pokušala da odstrani Cucu iz njihovog života.

foto: Damir Dervišagić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.