One su glavne rasturačice brakova u Srbiji: Predatorke ne prezaju ni od čega kad snime bogatu metu!
Foto: Damir Dervišagić

Zlo i naopako

One su glavne rasturačice brakova u Srbiji: Predatorke ne prezaju ni od čega kad snime bogatu metu!

Konstantne svađe među parovima na estradi su najbolja zanimacija za narod u Srbiji.
Objavljeno: 15:27h

Ne kaže se za džabe "hleba i igara", u Srbiji je to svakodnevica bez koje se jednostavno ne može. Čim neko raskine, posvađa se, razvede naslovne strane su pune priča pa čak i o tome šta su komšije imale da kažu povodom ovog "slučaja".

Kada su snimile svoju "metu" nije bilo zaustavljanja. One ne prezaju ni od čega ako će zauzvrat dobiti bogatog, poznatog, seksi ili kakvog god muža. Predatorke su među nama, čuvajte svoje znanje i imanje i muža!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: giphy

Još ako iza razvoda stoji i neka žena! Pa još i poznata. Kuku nama! Eto zezanja narednih nekoliko meseci. Zato smo rešili da sastavimo spisak najopasnijih rasturačica brakova, makar onako kako se o njima pisalo u medijima, mada se na spisku nalazi i jedan muškarac, nadamo se da se neće ljutiti jer je ipak u društvu lepotica, ako ništa drugo.

Da počnemo onda i to sa jedinim "rasturačem" braka na ovim prostorima. Ko drugi do Aca Lukas!

Aca Lukas

Ovo je zaista priča koja i posle toliko godina trese medije, ali i Srbiju. Naime, dva najbolja druga - brata Željko Šašić i Aca Lukas rasturili su se zbog žene i to Željkove žene Sonje.

Skladan brak u kom je par imao i devojčicu, uništio je, kako su mediji pisali, najbolji prijatelj, i nedugo zatim oženio bivšu Šašićevu ženu. Sada se i Aca razvodi od nje, a kom pevaču će posle otići videćemo...

foto: Printscreen/ Instagram/ Sofija Šašić

Manekenka Kristina Mijačević

Reprezentativac Srbije u fudbalu, Aleksandar Kolarov prošle godine bio je glavna zvezda medijskog skandala kada je svojoj ljubavnici Kristini Mijačević napravio dete, dok je bio u braku sa suprugom Vesnom sa kojom ima dvoje male dece. Iako se nagađalo da će ga zbog neverstva supruga ostaviti, to se ipak nije dogodilo, tako da neke "rasturačice" ne uspeju u svojoj nameri do kraja. Ipak, ožiljci ostaju, večno.

foto: Instagram/krisstina1

Marijana Mateus

Iako se udala više niko ni ne zna broj, ovoga puta nije uspela da rasturi brak. Ozbiljno ga je poljuljala svakako.

Modna dizajnerka Marijana Mateus je jedno vreme pričala kako ima dečka koji živi u Londonu, ali nije želela da otkrije njegovo ime. Ipak u pitanju je bio srpski reprezentativac Bane Ivanović. Izvor blizak fudbaleru kaže da su se Marijana i Bane zabavljali i pored toga što je on u braku već sedam godina, pisali su domaći mediji.

Kada je saznao da mu je žena trudna, Ivanović je odlučio da prekine svaki kontakt sa Marijanom, a sve je definitivno bilo gotovo kada su se glasine o njihovoj vezi proširile. Dizajnerka je veoma teško podnela raskid.

foto: Filip Plavčić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.