Svi skandali koje su strani mediji pakovali Noletu: Đokovića ruše Italijani i Englezi u tandemu! (FOTO)
Foto: Reuters

Ne vole ga

Svi skandali koje su strani mediji pakovali Noletu: Đokovića ruše Italijani i Englezi u tandemu! (FOTO)

Ko o čemu, strani mediji o Novaku Đokoviću. Italijanski mediji su uoči US Opena brže-bolje pokrenuli priču da se Nole razvodi od Jelene, a sada su se na to nadovezali i Englezi
Objavljeno: 09:35h

Teniski stručnjak Radmilo Armenulić pomno prati kako sportski deo priče, tako i ono što se priča, spekuliše... Armenulić smatra da su sve optužbe i napadi dobro organizovani i da nisu nasumični i slučajni.

- Činjenica je da je to zajednička akcija Engleza, Italijana i ko zna koga kako bi ga uznemirili i da bi pao u formi. To je očigledno. On je pametan čovek i zna o čemu se radi, tako da mislim da to ne uzima u obzir. Pravo da vam kažem, na sve te optužbe ne vredi ni odgovarati, to su, jednostavno, smešne stvari. Da se razvodi, valjda bi on znao pre njih, ne može se to sakriti - kaže Armenulić.

foto: Dado Đilas

Ni Armenulić ne poriče da sve što se dešava ima veze sa tim što je tako mala država iznedrila velikog šampiona.

- Mi smo mala država, on je najbolji na svetu, a to im sigurno smeta i smetaće im sve dok bude prvi. A prvi će biti sigurno i ove godine, tako da će morati da izmisle nešto i za iduću godinu. Verovatno će pisati da ima još dve žene ili ko zna šta. Poručio bih im da pune novine svojim aferama, jer kod njih toga ima napretek, a Novaka neka ostave na miru - zaključio je Armenulić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.