Svi skandali koje su strani mediji pakovali Noletu: Đokovića ruše Italijani i Englezi u tandemu! (FOTO)
Foto: Reuters

Ne vole ga

Svi skandali koje su strani mediji pakovali Noletu: Đokovića ruše Italijani i Englezi u tandemu! (FOTO)

Ko o čemu, strani mediji o Novaku Đokoviću. Italijanski mediji su uoči US Opena brže-bolje pokrenuli priču da se Nole razvodi od Jelene, a sada su se na to nadovezali i Englezi
Objavljeno: 09:35h

Nije prvi put da strani mediji pakuju afere prvom reketu sveta, a i sam Đoković je neretko žrtva toga jer je iskren više nego što bi trebalo u razgovoru sa pojedinim novinarima, pa je priča o razvodu nastala kada je otkrio da su ga privatni problemi ometali na Vimbldonu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Fonet

Dežurni detektivi kada je reč o srpskom sportisti su Italijani, a ne treba zaboraviti ni da su prednjačili i u optužbama da je namestio meč davne 2007. i namerno izgubio. Bilo bi potrebno mnogo stranica u novinama da se nabroje svi napadi stranih medija na aktuelnog šampiona US Opena, a osim Italijana, prednjače Amerikanci i Britanci, a „provlačili“ su ga čak i kroz doping afere. Da ne bude da su Srbi pristrasni i da samo mi vidimo nešto što drugi ne vide, odnosno slepo branimo Novaka, pozvali smo i hrvatskog trenera Nikolu Pilića, koji poznaje srpskog tenisera od malih nogu.

Ceo svet priča o ovome! Kap koja je prelila čašu: Novak i Jelena se razvode zbog... (FOTO)

foto: Fonet

- Konkretno, Rodžer Federer nije imao tih problema jer je miljenik Zapada. Novak im smeta što je broj jedan, a iz male je države. Ne mogu da se pomire s tim da najbolji na svetu nije neki Amerikanac, Francuz, Italijan... Pokušavaju da mu smeste sve i svašta, neko će verovati, neko neće, i tu se ništa ne može... Ali ja znam da je Novak psihički jak i da sve to može da izdrži. Mogu da pišu šta hoće, on je broj jedan, to je činjenica, ostalo su izmišljotine - poručio je Pilić.

Ceo svet bruji o prevari: Nole i Jelena se oglasil prvi put posle optužbe za aferu! (FOTO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.