Ko je naslednica Sanje Kužet u Zvezdama Granda? Ne zna se koja je luđa - sve hit do hita! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

haos!

Ko je naslednica Sanje Kužet u Zvezdama Granda? Ne zna se koja je luđa - sve hit do hita! (FOTO)

Možete li da zamislite Zvezde Granda sa nekim od njih?
Objavljeno: 09:21h

Maja Nikolić

Videli smo ovu pevačicu već jednom u pokušaju voditeljke kada je počeo rijaliti program "Maldivi". Maja bi svakom takmičaru objašnjavala kako treba da se peva, kako je ONA to radila na početku, a kako sada. Sve u svemu, svaka emisija bila bi posvećena njenom veličanstvu, ne bi nas čudilo da uleti i na mesta žirija, prebije nekog od članova i počne da kritikuje takmičare nakon nastupa.

Jedini problem bi bio što nema fotošopa u lajv emisiji...

foto: Printscreen/ Instagram/ Maja Nikolić

Jovan Memedović

Takmičari bi u ovom slučaju verovatno imali vojnu obuku, nema tu šta voditelj da pomaže devojkama na štiklama, one motraju da znaju da se ako treba saltom spuste niz stepenice do bine - nepovređene. Kakve suze, to bi bilo kažnjavano boravkom u šumi nedelju dana bez hrane i vode. Pa šta ste mislili da se lako stvaraju zvezde? To je težak posao dame i gospodo! Garderoba bi bila jednostavna, a pesme isključivo posvećene Srbiji!

foto: Printscreen/youtube

Zorannah

U ovom slučaju scenario je apsolutno nepredvidiv. Žena zvana "biser", ali ne onaj iz školjke, ili "odvala" ko zna šta bi sve pričala. Setite se samo njenog ispada na Milanskoj nedelji mode kada pojma nije imala ko su navodni kreatori, ali bi svu garderobu ona rado nosila. Eh naša Zorannah, to "ah" bi se čulo posle svake njene rečenice. Transferi blama zagarantovani, a na Jujtubu bi se lepo zaradilo pregledima. Koji takmičari, koje pevanje...

foto: Jelena Vučetić

E sad malo ozbiljnosti. Ima onih voditelja koji su pravi u svom poslu. Kad to kažemo mislimo da su kao ribe u vodi kada su na televiziji i nema tog projekta, nema te emisije koju oni ne bi mogli da rade i bili bi uspešni u tome.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.