Ko je naslednica Sanje Kužet u Zvezdama Granda? Ne zna se koja je luđa - sve hit do hita! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

haos!

Ko je naslednica Sanje Kužet u Zvezdama Granda? Ne zna se koja je luđa - sve hit do hita! (FOTO)

Možete li da zamislite Zvezde Granda sa nekim od njih?
Objavljeno: 09:21h

Sanja Kužet, jedna od najlepših voditeljki na srpskoj sceni, odlučila je da se povuče sve dok početkom sledeće godine ne rodi drugo dete

Ona je zavodljivom igrom i osmehom osvojila i publiku i takmičare šou-programa “Zvezde Granda”, pa je postala i jedno od zaštitnih lica tog takmičenja. Ali od septembra Sanja više neće voditi muzički šou.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Dragana Kadić

Naime, Sanja je po drugi put trudna, a voditeljka je odlučila da iako je još u ranoj trudnoći, ode na porodiljsko, da uživa i da se odmara.

Takmičenje svakako neće početi bez voditeljke, pa smo mi rešili da se nađemo i Grand produkciji u njihovoj odluci jer smo čuli da je uveliko u toku izbor za novi voditeljku. Počećemo od apsolutnih hitova koji bi iz nedelje u nedelju obarali društvene mreže, jer apsolutno tu ne pripadaju, ali bi bilo iskušenje i za njih, a tek za nas! Smeh do suza!

Rada Đurić

Nema ko nju ne zna! Jeste da vodi Beogradsku hroniku, ali cela Srbija je zna. E sad zamislite koliko bi trajala svaka emisija Zvezdi Granda kada bi je Rada vodila, a mučeni takmičari ionako istraumirani predstojećim nastupom i žirijem morali bi da budu povrgnuti ispitivanju gospođe Rade. Sama bi pitala, sama odgovarala, a nadamo se samo da ne bi i pevala umesto njih. To nije isključeno. Nimalo.

foto: Dragan Kadić

Aleksandar Aca Stojanović

U ovom slučaju Zvezde Granda bi stvarno postalo "epsko" takmičenje. A Aca bi se pripremao pred svaku emisiju ispitivanjem DNK takmičara. Taj bi znao i šta rade deda, baba, familija, i kako su takmičari još u majčinom stomaku znali da će postati pevači.

Aca Informacija bi nas toliko napao podacima, da mediji više ne bi imali šta da otrkrivaju o ovim takmičarima, pa bi naslovne strane uglavnom ostajale prazne!

foto: Zorana Jevtić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.