Hiit! Ovo je novi najseksi domaći glumački par: Zaboravila bivšeg uz još jednog glumca! (FOTO)
Foto: instagram/milanvasic

Vest meseca!

Hiit! Ovo je novi najseksi domaći glumački par: Zaboravila bivšeg uz još jednog glumca! (FOTO)

Iako su odbijali da priznaju da su u vezi, dvoje glumaca više nisu mogli da kriju svoju ljubav! Slike zaista govore više od reči.
Objavljeno: 10:06h

Brankica je u to vreme raskinula vezu sa zvezdom "Montevidea" Milošem Bikovićem, a Milan je bio potpuno slobodan, i to je bio logičan sled događaja. Priče su prestale onog momenta kad je snimanje prekinuto na neko vreme.

A video posted by Milan Vasic (@milan79) on

- I tada je bilo simpatija i bilo je očigledno da sevaju varnice, međutim Brankica i Milan su se tek tada bili upoznali. Znali su jedno za drugo i pre početka snimanja "Zone", ali se nikada nisu lično upoznali. Snimanje je kratko trajalo i onda je prekinuto, i jednostavno svako je otišao na svoju stranu. Tada je sve to i dalje bilo samo u vazduhu. Međutim, svi su mišljenja da su njih dvoje sjajan par i da su baš jedno za drugo. Imaju mnogo sličnih karakteristika i osobina, ali i sličan smisao za humor, i baš se vidi da su srećni kad su zajedno. Milan ne želi da prizna da tu postoji nešto više od prijatlejstva, ali se nekoliko puta raspitivao za nju kad je snimanje nedavno opet počelo - tvrdi naš izvor.

A photo posted by Milan Vasic (@milan79) on

Snimanje filma "Vrati se, Zone" nastavljeno je nedavno posle skoro tri godine pauze i Brankica i Milan se od tada ne razdvajaju. Ekipa filma posetila je Vranje, a sa fotografija koje ovaj glumački par kači na društvene mreže više je nego očigledno da i slobodno vreme koriste kako bi bili zajedno, kao i to da se ludo zabavljaju.

A photo posted by Milan Vasic (@milan79) on

(Espreso.co.rs/Blic.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.