Emina i Mustafa pokazali kuću: Šta li im je tek u spavaćoj sobi, ako u sred dnevne drže nešto ovoliko perverzno?! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/yaemina

kao iz pornića

Emina i Mustafa pokazali kuću: Šta li im je tek u spavaćoj sobi, ako u sred dnevne drže nešto ovoliko perverzno?! (FOTO) (VIDEO)

Popularna pevačica Emina Jahović Sandal otvorila je vrata svog doma i pokazala kako izgleda svaki kutak njene i Mustafine kuće.
Objavljeno: 17:30h

Lukasova ćerkica proslavila rođ: Mala je isti tata, a evo šta je dobila od ćaleta! Nije baš kao za Anastasiju, ali... (FOTO) (VIDEO)

Naime, Emina je ovoga puta okačila fotku na kojoj Mustafa telefonira, a naša popularna pevačica uživa u fotografisanju selfija i to ne bilo kakvog.

Ono što je posebnu privuklo pažnju Emininim fanovima jeste ogromno ogledalo na plafonu, u kome je i nastao prepodnevni selfi ovog bračnog para, za koji bi mnogi rekli da je perverzno s obzirom da takva često viđamo po filmovima sa erotskim sadržajem i onim švedskim akcionim.

- Dobro jutro. Hajde da se osećamo dobro danas - napisala je Emina uz heštag koji fanovima otkriva da se sprema za posao.

Good morning????, let's feel Good today... ????????☺️???????? #homesweethome #realtreasure #beforework

A photo posted by Love & Peace???????? (@yaemina) on

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.