Biće ko u Skupštini: Otkriven još jedan član žirija Pinkovih zvezda! Ona nikom neće prećutati! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

Opa, veselo!

Biće ko u Skupštini: Otkriven još jedan član žirija Pinkovih zvezda! Ona nikom neće prećutati! (FOTO)

Produkcija dva najgledanija muzička šou programa uveliko privodi kraju finalne pripreme pred početak treće sezone a detalji se čuvaju u strogoj tajnosti
Objavljeno: 11:42h

Jedna od najvećih zvezda narodne muzike Zorica Brunclik biće jedan od pet članova žirija u novoj sezoni popularnog talent šou programa “Pinkove zvezde”. Ova iskusna pevačica iza sebe ima brojne neprolazne hitove i na desetine koncerata, od čega je kruna karijere bio veoma posećen koncert u “Areni” pre dve godine.

foto: Dragana Udovičić

Zorica već ima iskustva u ovakvim takmičarskim emisijama, a već je u četiri epizode prethodne sezone menjala kolege u “Pinkovim zvezdama”. Tada je ostao upamćen sukob sa voditeljem Milanom Kalinićem koji je jednu članicu žirija nazvao “MILF”, što mu Zorica nije oprostila, već je odbijala da sarađuje sa njim. Terala ga je da ne drži ruke u džepovima i pravila neprijatniju atmosferu od one na koju je popularni glumac navikao sa ostalima iz žirija.

foto: Damir Dervišagić

Stoga će biti zanimljivo videti kako će se Brunclikova sada ophoditi prema Kaliniću, ali i ostalim članovima žirija.

Za sada je poznato da je pored Zorice i Dragana Mirković potpisala Ugovor da bude ove sezone član petorke koja ocenjuje podizanjem stolica. Ostale članove žirija, kao i promene u samom takmičenju za sada iz produkcije ovog šou programa ne žele da otkrivaju.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.