11 naših zvezda sa kojima se JK redovno šamara! Sukob br 5 nas je sve doveo do suza! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

Skandal diva!

11 naših zvezda sa kojima se JK redovno šamara! Sukob br 5 nas je sve doveo do suza! (FOTO)

Kad se pogleda ova lista, stiče se utisak da nema zvezde sa kojom JK nije razmenjivala vatru! Međutim, jedan sukob je zasmejavao celu naciju!
Objavljeno:

5. JK i Ivan Ivanović

A photo posted by @veceivan on

Njih dvoje čak nisu ni započeli kao prijatelji. Ivan je u svojoj emisiji Karleušu konstatno prozivao, a ona se kao prava dama od stila branila putem društvenih mreža i to doista, sa puno stila. Ona je Ivana nazvala "zlim patuljkom" i "nedo*ebanim paćenikom".

Kada je shvatila da ove reči neće zaustaviti Ivana Ivanovića, ona je otišla na sud gde je podnela čak 49 tužbi protiv "TV Prva" na kojoj je Ivanova emisija emitovana. Međutim, poznati voditelj je izvukao deblji kraj - njegova matična TV stanica ga je spasila. 6. JK i Saša Popović

A photo posted by DERBY Bananas (@derbybananas) on

Početak ovog medijskog rata između Saše i JK isprovociralo je izdavanje Karleušinog albuma za "Grand" produkciju. Ona nije želela da "Grand" izda njen album jer Saša Popović nije želeo da uloži dovoljno novca u izdavanje istog.

Karleuša je sebe mnogo više vrednovala od onoga što joj je Saša ponudio, tako da je osula paljbu po njemu i njegovoj izdavačkoj kući.

Ona je optužila Sašu da na "Zvezdama granda" zarađuje velike cifre, a da za uzvrat tim mladim ljudima ne daje ništa, nazvavši ga robovlasnikom i ćoravim i netalentovanim čovekom. Iako je Saša pretio da će je tužiti, do tužbe zapravo nikada nije došlo.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.