11 naših zvezda sa kojima se JK redovno šamara! Sukob br 5 nas je sve doveo do suza! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

Skandal diva!

11 naših zvezda sa kojima se JK redovno šamara! Sukob br 5 nas je sve doveo do suza! (FOTO)

Kad se pogleda ova lista, stiče se utisak da nema zvezde sa kojom JK nije razmenjivala vatru! Međutim, jedan sukob je zasmejavao celu naciju!
Objavljeno:

3. JK i Dijana Janković

A photo posted by DIDI OFFICIAL (@dijanajankovic) on

Čim je Dijana zakoračila na našu javnu scenu naletela je pravo na Jelenu Karleušu. Dijana se u jednoj emisiji hvalila svojim bogatstvom, raskošnom kućom i unikatnim vazama, na šta JK nije mogla da ostane bez komentara.

Ona je na Tviteru, nigde ne imenujući Dijanu, napisala kako se skupe vaze i kuće na deset spratova mogu lako imati, ali kako se uspeh u životu ne može novcem kupiti. Njihovo prepucavanje na račun novca i uspeha se nastavilo, sve dok Dijana nije podnela tužbu protiv JK. Nakon toga su obe zaćutale.

4. JK i Seka Aleksić

A photo posted by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on

Iako su bile dobre prijateljice i često gostovale zajedno po emisijama, JK je uspela da se posvađa i sa Sekom Aleksić. Sukob je izazvala jedna Sekina izjava u kojoj ona komentariše kako ne voli pevačice koje se "kite tuđim perjem".

Iz nekog razloga, Karleuša se u ovome prepoznala te je započela pravi medijski rat sa Sekom.

Ona je komentarisala kako je Seka svinja, kako je izašla iz njiva i kukuruzišta, kako je niko ne voli te sama sebi mora da kupuje verenički prsten i kako mediji o njoj pišu samo iz sažaljenja. Ni Seka joj nije ostala dužna, tako da su pevačice potražile rešenje na sudu. Da li je do ročišta zaista došlo, ili su se njih dve smirile na neki drugi način, ne zna se jer su mediji ubrzo zaboravili ovaj slučaj.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.