STATUS POZNATE PEVAČICE JE SVE OSTAVIO BEZ REČI! Svi danas ovo šeruju! (FOTO)
Ida Prester, Foto: Printscreen

PREDIVAN TATA

STATUS POZNATE PEVAČICE JE SVE OSTAVIO BEZ REČI! Svi danas ovo šeruju! (FOTO)

Pevačica Ida Prester iz dana u dan svoje pratioce na društvenim mrežama zabavlja statusima iz svakidašnjeg života

Objavljeno: 12:28h

Moj krivudavi životni put mu je bio totalno nejasan i egzotičan. Jako se brinuo, ali je odlučio da me ne pritiska i kritikuje,nego pusti. Ne samo to, odlučio je da pokuša da razumem i učestvujem u njemu - napisala je između ostalog Ida.

Pevačica Ida Prester iz dana u dan svoje pratioce na društvenim mrežama zabavlja statusima iz svakidašnjeg života. Najviše smeha izazivaju njene objave o sinu 6-godišnjem Roku i njegovim izjavama, no ovog puta Roko je pao u drugi plan zbog svog deda Mladena Prestera. Pevačica je podužu i emotivnu objavu posvetila svom ocu i izazvala oduševljenje svojih pratioca.

foto: Printscreen instagram

Njenu objavu prenosimo u cielosti: "Moj tatek. Svima su njihovi roditelji najdraži. Ali moj tata je baš čudesan. Mi smo dva totalno suprotna sveta. Tata je doktor fizike,naučnik, profesor Baltazar. Od fakulteta radi u istoj laboratoriji, 40 godina istim putem ide na posao biciklom i sad se na pragu penzije bori da ostane još koju godinu. Sluša klasičnu muziku i živi smirenim, povučenim životom. Moj krivudavi životni put mu je bio totalno nejasan i egzotičan. Jako se brinuo, ali je odlučio da me ne pritiska i kritikuje, nego pusti. Ne samo to, odlučio je da ga pokuša da razume i učestvuje u njemu. Šta tera njegovu ćerku, diplomiranu ekonomistu, da odustane od struke, oblači čudne kostime i skače u publiku? Što god da je, on je rešio da me podrži. Tatek je počeo da obitava na svim mojim koncertima.

foto: Printscreen, Facebook

Prvo mi je bilo jako neprijatno, bila sam punkerka klinka, svašta se događalo na tim koncertima, a i tekstovi su bili preprovokativni za roditeljske uši. A onda sam se pomirila da je tamo, čak ga i uposlila da nam radi VJ-ing na grafoskopu koji je pozajmljivao sa svog instituta za naše koncerte. Tatek je postao legenda, ljudi su počeli dolaziti na koncerte zbog njega. Pratio nas je na festivalima, više puta čekao do 3 ujutro naš nastup. Imam hrpu njegovih fotki, okružen partijanerima i klinčadijom, a on celo vreme s ogromnim osmehom.

Moja omiljena priča je s naše svadbe. Tatek, druželjubiv kakav je, obilazio je sve goste i upoznavao se. Sreo je Nou. Noa je pre operacije pola bio Dalija i tada, još kao žena, režirala moj spot „Moj dečko je gej“. - Hej, pa ja vas znam! Vi ste Dalija! Noa je pokušao da se izvuče nekako, ko zna kako će otac reagovati. Ali tatek je bio uporan, pa je Noa morao da objasni da više nije Dalija. Tata je u čudu i s puno interesa slušao o celom procesu transformacije, a onda dao svoj jedini zaključak: - Onda moram hitno reći Idici da na Vikipediji promeni ime režisera spota u Noa Pintarić!

Moj tatek Eto, napokon imam minutu da ti kažem hvala neograničeno što si tako jednostavan i normalan. Nije sa mnom bilo lako, ali sve si odigrao kako treba. Danas smo puno sličniji nego što se to na početku činilo. Tata Mladen Prester - ozbiljan car i ljudina", napisala je Ida i u manje od sat vremena prikupila više od 1300 lajkova i 60-ak komentara. "Divno! Hvala na ovom deljenju ljubavi i nežnosti", "Kakva sreća imati takvog oca!", "Tajo je legenda", samo su neki od komentara ispod objave koja je postala hit na Facebooku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.