PRITVOR RASTI TEŠKO PAO ZBOG RAZDOJENOSTI OD ĆERKE TARE! Tražio je samo jedno!
Rasta, Foto: Aleksandar Stojanović

NIJE MU LAKO

PRITVOR RASTI TEŠKO PAO ZBOG RAZDOJENOSTI OD ĆERKE TARE! Tražio je samo jedno!

Rasti je određen pritvor od mesec dana, a on je navodno veoma loše podneo to što neće moći da viđa naslednicu

Objavljeno:

Reper Stefan Đurić Rasta, koji je pre nedelju dana uhapšen zbog posedovanja marihuane, navodno je tražio da mu se obezbede telefonski razgovori sa ćerkom Tarom, koju je dobio u braku sa pevačicom Anom Nikolić.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Rasti je određen pritvor od mesec dana, a on je navodno veoma loše podneo to što neće moći da viđa naslednicu, te je tražio da mu se obezbedi kontakt sa njom, piše "Alo".

- Kada je određeno da ostaje u pritvoru, Rasta je reagovao izuzetno loše, a najveći razlog je bila ćerkica Tara, za koju je izuzetno vezan. Prvo što je zahtevao bilo je da mu obezbede viđanje sa njom, a nakon što mu je advokat rekao da to neće biti moguće, nije mogao da dođe sebi - tvrdi izvor pomenutog lista i dodaje da je reper navodno zatražio da mu se bar obezbedi telefonski razgovor sa Tarom na svakih nekoliko dana.

Budući da viđanje sa ćerkicom van prostorije za posete u zatvoru nije bilo moguće, rekao je advokatu da mu makar obezbedi telefonske razgovore. Mnogo se plaši da će Tara biti zbunjena što ga odjednom ne viđa i ne čuje se s njim - dodao je izvor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.