NATEČEN U LICU, SAŠA ZGROZIO FANOVE, A ONDA ISPLIVALA TUŽNA ISTINA: Nije dobro, imao je OPERACIJU, DOŽIVEO SVAŠTA
Foto: printscreen

20 godina imao probleme

NATEČEN U LICU, SAŠA ZGROZIO FANOVE, A ONDA ISPLIVALA TUŽNA ISTINA: Nije dobro, imao je OPERACIJU, DOŽIVEO SVAŠTA

Poslednjih dana podigla se velika prašina nakon pojavljivanja Saše Kovačevića u emisiji “Balkanskom ulicom”. Pevač je bio otečenog lica, posebno oko očiju, te su krenule spekulacije da se podvrgao estetskim korekcijama

Objavljeno:

Mnogi su već krenuli da ga osuđuju zbog ovog postupka, a razlog za ovakav njegov izgled je sasvim druge prirode.

” Saša se nedavno podvrgao operaciji, ali ne estetskoj, već zdravstvenoj. Operisao je sinuse i proces oporavka nakon ove intervencije traje i po nekoliko nedelja. S bozirom na to da je profesionalac, nije želio da otkaže unapred dogovoreno snimanje emisije, pa je zato izgledao malo napuhano u emisiji”, objasnio Sašin menadžer za Objektiv.rs

Kovačević je detaljnije o problemima koji ga godinama muče govorio u više navrata, a sada je objasnio sve o zahvatu koji je obavio:

“Ne, to nije bilo letovanje, to bi bilo lepo da je bilo letovanje, nego sam treći put operisao sinuse jer 20 i nešto godina imam problem sa alergijama i na svakih 6, 7 godina rešavam problem sa nosnim školjkama, da ne zamaram sad. To je bio razlog zašto smo otišli, iskoristio sam ovaj period kad nemamo posla i mogu sebi da dozvolim da budem otečen i kakav god, to je bio razlog”, rekao je Saša u emisiji “Ekskluzivno”.

Pevač inače polako počinje da se vraća u radnu atmosferu i počinje sa nastupima. U poslednje vreme objavio je nekoliko singlova koji su za kratko vreme našli put do publike.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.