OVAJ VELIKI ČOVEK JE POMOGAO SVIMA, ZA NJEGA BIH PRIMILA METAK: Karleuša stala u odbranu generala, PRETNJE LJUPKI?
Foto: printscreen

haos

OVAJ VELIKI ČOVEK JE POMOGAO SVIMA, ZA NJEGA BIH PRIMILA METAK: Karleuša stala u odbranu generala, PRETNJE LJUPKI?

Protekle nedelje omiljeni policijski službenik među estradnim svetom general Dragiša Simić napadnut je od svoje ljubavnice pevačice Ljupke Stević.

Objavljeno:

Ona mu je rascepala usnu i demolirala dva automa na parkingu ispred zgrade, pošto ga je preko prisluškivača uhvatila u prevari. Na sve to u novčaniku mu je pronašla i tablete za potenciju što je i javno ispričala.

Kako piše SVET, dok leči slomljeno srce i snosi zakonske posledice, Ljupka Stević se čudi zašto joj niko od kolega nije stao u zaštitu, izuzev Dragane Mirković, a sa toliko njih je do juče bila u super odnosima. Kako stvari stoje, između generala i pevačice, ogromna većina sa estrade izabrala je njega jer nije tajna da je Simić znao da ih štiti i pokriva i kada to nije bilo po propisima.

Jelena Karleuša svojevremeno je čak izjavila:

– Bole napadi na generala Simića, velikog čoveka koji je pomogao svima, pa i meni kad je bilo najteže! Za njega bih učinila sve, jednostavno za njega i na metak.

Ova izjava svima je delovala preterano tim više što se zna da je Simke njoj izašao u susret kada je pre nekoliko godina imala saobraćajni udes, u kom niti je ko povređen, niti je pričinjena velika materijalna šteta. Ona se tada pozvala se na generala Simića, koji je u tom momentu obavljao funkciju načelnika Saobraćajne policije, a pošto ekipa nije odmah izašle na teren zbog nedostatka vozila, Simke je smenio komandira Savskog venca.

Ana Bekuta i Melina Džinović ćute da njihova tajna ne ispliva!

Karleuša nije jedina kojoj je general pomogao, pa je čitav skandal izbio zbog navodnih predmeta koje su u njegovim fiokama sačekali zastaru. Tako je, prva među jednakima, Ana Bekuta još 2011.godine napravila saobraćajni prekršaj u centru Beograda, a uprkos napisanoj kazni došlo je do zastarevaja, kao i u slučaju Biljane Sečivanović koja je 2012. godine, kako se navodi nedozvoljeno preticala, ali je naplata kazne izostala.

Isto se desilo i u slučajusupruge Harisa Džinovića, Meline koja je 2014. vozila neregistrovan auto. Džentlmen Simić je pomogao i nekadašnjoj manekenki i voditeljki Sandri Drašković, poznatijoj kao Sani Armani da ne snosi posledice vožnje automobila u pijanom stanju 2012, ali našao se on 5.aprila 2012. godine i Mateji Kežmanu koji je vozio u alkoholisanom stanju, ali i harmonikašu Mirku Kodiću koji je upravljao neregistrovanim vozilom. Epilog svih ovih prekršaja je zastarevanje slučaja. O tome koliko je Simke zadužio Darka Lazića koji je godinama vozio bez dozvole i čak slupao ‘škodu superb’ koju je pozajmio od generala, prenosi SVET.

Kad se sve ima na umu, Ljupka Stević ne treba da kuka kako je kolege nisu podržale, tim više što mnogi misle da će se ona pomiriti sa generalom kada joj istekne zabrana prilaska.

Do tada Ljupka bes stišava pisanjem knjige koja će kako obećava biti krcata pikanterijama iz njihovog deceniju dugog zajedničkog života, što Simketu sigurno neće pomoći da se za svu bruku iskupi kod zakonite ženei dece kojima se i javno izvinio zbog “ekskurzije” sa pevačicom. Kako god, blagoslov za pomirenje već imaju od Ivice Dačića imaju koji jer ubeđen da će Simke i Ljupka ponovo biti zajedno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.