Karleušini trikovi u fotošopu: Ako ne želite da ispadnete rugoba, ovo nikako ne treba da radite!
Foto: Instagram/karleusastar

budite kao jk

Karleušini trikovi u fotošopu: Ako ne želite da ispadnete rugoba, ovo nikako ne treba da radite!

Za prosečnog konzumenta društvenih mreža, fotošop postaje alat koji se koristi u krajnjim situacijama, kada bi ste virtuelno hteli da na fotografiji popravite onaj deo tela gde priroda nije bila inspirisana dok vas je pravila
Objavljeno: 10:42h

Zbog toga i čudi zbog čega žene koje se bave javnim poslom tako olako posežu za ovim sredstvom. Činjenica da imate koji kilogram viška ne treba da vas u toj meri onespokoji pa da zbog toga javnosti ponudite iskrivljenu sliku stvarnosti.

Uzmite na primer Jelenu Karleušu, čija je unutrašnja strana butine na fotografiji sa broda dobila zabrinjavajući oblik.

Po svim standardima, Jelena Karleuša je uspešna u poslu kojim se bavi, ima "armiju fanova", gomilu hitova, istančan smisao za šou-biznis, neverovatan osećaj za stil i odnos tela i odela i što je najvažnije, svaki njen novi album publika očekuje sa nestrpljenjem.

Ali uprkos tome Jelena Karleuša i dalje insistira da publici predstavi sebe u ulepšanom svetlu. Bilo da želi da sakrije višak kilograma, dva-tri klika u fotošopu daće joj željenu težinu.

Bilo da joj se ne dopada obim struka - u pomoć ponovo poziva fotošop. Ako joj se ne sviđa kako izgleda u najnereprezentativnijem delu dana, kada se probudi - eto ga fotošop da ispegla podočnjake.

Sada zašto jednoj ženi u kasnim 30-tim godinama smeta činjenica da se telo prirodno transformiše i stari, ostaje nepoznanica, tek činjenica je da Jelena Karleuša ljubi fotošop, pogotovu kada se malo ugoji. Umesto da ljubi sve sitne nesavršenosti kojima ju je priroda nagradila.

(Espreso.co.rs /Blic.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.