6 miliona za 6 sekundi! Ceca došla kod Paris Hilton i zaradila u rekordnom roku! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

ISKUSNO!

6 miliona za 6 sekundi! Ceca došla kod Paris Hilton i zaradila u rekordnom roku! (FOTO)

Ovo je stvarno zvuči bajkovito! Čak i za Cecu!
Objavljeno:

Prema ugovoru, osim što je snimila reklamu, Ceca ima obavezu i da se pojavi na velikoj zabavi koja će biti održana u septembru.

A photo posted by CECA (@craznatovic_official) on

- Cecu smo pozvali da nam bude zaštitno lice, jer je ona najveća zvezda na ovim prostorima. Mi smo firma koja planira da, u skoroj budućnosti, napravi niz velikih, poslovnih poduhvata na Balkanu. Zato nam je stalo da baš ona bude u reklami. U početku nije delovalo da ćemo postići dogovor, jer je Ražnatovićeva tražila šest miliona, što je prevelika suma. U tom trenutku nismo bili spremni da joj platimo toliko. Međutim, iz naše centrale su poručili da ipak prihvatimo njen finansijski zahtev, jer ćemo, po njihovom proračunu, imati višestruku korist, priča izvor iz kompanije, koji je dodao i da je pevačica već ispunila polovinu onoga što je dogovoreno, kao i da je novac na njen račun uplaćen pre dva meseca.

- U utorak uveče u jednom hotelu u Beogradu, Ceca je snimila reklamu za nas, a deo u kojem se ona pojavljuje trajaće do šest sekundi. Moguće da bude i kraće. Ona je snimanje odradila profesionalno, veoma brzo, nakon čega je prisustvovala koktelu sa predstavnicima naše firme u Srbiji, završava izvor.

foto: Damir Dervišagić

Ceca se, za sada, nije oglasila povodom ovog navodnog profesionalnog angažmana.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.