FOLKER OŽENIO UČITELJICU VERONAUKE, PA ŠUTNUO POSLE 5 MESECI BRAKA! Varao je na svakom ćošku i zamenio manekenkom
Foto: printscreen

uvek je živeo 100 na sat

FOLKER OŽENIO UČITELJICU VERONAUKE, PA ŠUTNUO POSLE 5 MESECI BRAKA! Varao je na svakom ćošku i zamenio manekenkom

Pevač iza sebe ima burnu prošlost i spajali su ga sa mnogim lepoticama, a mnoge je iznenadio brakom sa učiteljicom veronauke

Objavljeno:

Pevač Dado Polumenta i Selma Mekić venčali su se 12. decembra 2012. godine u Novom Pazaru, a posle pet i po meseci braka, on je odlučio da raskine bračnu zajednicu sa njom.

- Otkad je upoznao Selmu, Dado je zaista pokušavao da prestane sa starim navikama, da se posveti braku, izbegne izlaske i sve što uz to ide jer je bio zaljubljen. Međutim, u poslednje vreme ponovo izlazi i to je stvorilo probleme u njihovom braku. Selma bi to i tolerisala da se u medijma nisu pojavile fotografije na kojim je njen suprug okružen devojkama – rekao je svojevremeno izvor blizak ovom paru.

foto: Printscreen Instagram

Dado je nastavio dalje i danas pokušava da vodi miran život sa manekenkom Ivonom Ivković sa kojom ima malenu kćerku Aleu.

Deluje da je posvećen naslednici, te da svaki slobodan trenutak koristi da provede sa njom, a zajedničke fotografije neretko deli na društvenim mrežama.

Sa druge strane, Selma je nakon razvoda nastavila dalje, a bavi se kaligrafijom, kao i izradom originalnih ženskih marama.

- Krenuli smo sa prvom serijom ženskih marama sa mojim originalnim kaligrafskim radom i zaista sam srećna što je sve više žena koje sa zadovoljstvom nose marame, svaka na svoj način - poručila je ona nedavno.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.