BILA JE POPULARNA I PRELEPA, A ONDA JE PREŽIVELA PAKAO! Pevačicu muž brutalno pretukao, od tad PROMENILA LIČNI OPIS
Foto: Printscreen/pink

završila na urgentnom

BILA JE POPULARNA I PRELEPA, A ONDA JE PREŽIVELA PAKAO! Pevačicu muž brutalno pretukao, od tad PROMENILA LIČNI OPIS

Maju Marijanu je od ranog detinjstva zanimala muzika i prvi nastup je imala 1992. godine kada je snimila svoj prvi album „Ja nisam devojka lutalica“ za PGP RTS

Objavljeno:

Nakon toga je nizala hitove, a od početka karijere se primereno ponašala i sticala je popularnost zahvaljujući dobrom glasu i pesmama.

Maju Marijanu je u maju 2013. pretukao suprug. Kada je stigla u bolnicu, Marijana je izgledala stravično. Lice joj je bilo oteklo i jedva je pričala zbog povreda vilice i usana. Imala je nagnječenje jagodičnih kostiju i lobanje, masnice i podlive na licu.

foto: printscreen

- Počeli smo da se svađamo u kolima zbog neke sitnice. Svađa je postajala sve žučnija, a mi smo vikali jedno na drugo. U jednom trenutku mi je udario jak šamar da sam se skoro onesvestila - izjavila je tada Maja Marijana u policiji.

Maji su, kako je pisano, konstatovane lakše telesne povrede u Urgentnom centru, a ona je rešila da ga ne prijavi za nasilje. Nakon svega desila se nova neprijatnost. Potom je pokazao svoju agresivnu stranu i prema pevačicinom prijatelju, a tada je definitivno rešila da ga ostavi. On se prvo posvađao sa pevačicom, pa je u besu krenuo da psuje Majinog prijatelja, a u jednom momentu ga je i šutnuo.

foto: printscreen

- Nažalost, tačno je da se sve ovo dogodilo. U velikom sam šoku i poznavajući ga, plašim se za svoju bezbednost. Sa detetom sam napustila stan. Na zajednički život s njim sam definitivno stavila tačku - rekla je tada Maja Marijana.

foto: printscreen

Nakon što je prošla kroz buran period sa nevenčanim suprugom, od kog je doživela nasilje, Maja Marijana pronašla je utehu pored 15 godina mlađeg novog partnera.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.