ZLA VODITELJKA MALTRETIRALA ZAPOSLENE? Istina izašla na videlo, SVI ŠOKIRANI!
Elena Dedženeris, Foto: printscreen

SKANDALOZNO

ZLA VODITELJKA MALTRETIRALA ZAPOSLENE? Istina izašla na videlo, SVI ŠOKIRANI!

Jedan od njenih zaposlenih ispričao je kako je Elen pre 40 godina, pre nego što je postala slavna, uživala u tome da se ponaša zlobno prema njegovom sinu Benu

Objavljeno:

Voditeljka Elene Dedženeris u poslednjih nekoliko nedelja se nalazi u centru skandala, jer su je brojni producenti optužili za zlostavljanje na poslu. Voditeljki iz pakla se na sve to dodala još jedna optužba - da je zlostavljala 11-godišnje dete i nazivala ga 'debelim i glupim', piše Mirror.

Jedan od njenih zaposlenih ispričao je kako je Elen pre 40 godina, pre nego što je postala slavna, uživala u tome da se ponaša zlobno prema njegovom sinu Benu. To je potvrdio i sam Ben, koji danas ima 52 godine. Prisetio se kako se Elen, koja je tada radila za njegovu majku u agenciji za zapošljavanje, okrutno šalila na račun njegove prekomerne težine.

foto: Printscreen Instagram

- Grozio sam se kad bih morao nakon škole svratio u agenciju. Elen bi kritikovala moju težinu i moju odeću. Nazivala bi me glupim. Bio sam samo dečak, a ona je bila odrasla žena koja je uživala u tome da me vidi uzrujanog - priznao je Ben.

- Mislim da za to nema izvinjenja. Bio sam bespomoćno dete. Šta sam ja njoj mogao reći u svoju obranu? - rekao je on i dodao:

- Ona je jedna od najzlobnijih osoba koju sam upoznao - zaključio je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.