Žika izvređao Anu Ivanović: Ovo je gore od vređanja dečaka i mešanja praznika!
Foto: Nemanja Pančić, Fonet

novi skandal

Žika izvređao Anu Ivanović: Ovo je gore od vređanja dečaka i mešanja praznika!

Voditelj popularne "Šarenice" u razgovoru s malim teniserima napravio je grub gaf rekavši da je najvažnije dobro se udati.
Objavljeno: 14:00h

#Žiko,izvini se: Svi lapsusi Šarenice zbog kojih je mag gafova! (VIDEO)

Ovim je Žika poslao poruku da je ženin najveći uspeh da se uda, i to bogato. A karijera? Ma, nema veze... Čak ni ona koju je napravila Ana Ivanović, odnedavno Švajnštajger, nije tako važna... Nikolić je na ovaj način uvredio sve žene, ali i Anu Ivanović, koja je ostvarila svetski uspeh i koja za naše uslove zarađuje enormne sume novca!

Urednica Zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević kaže da će zbog ove izjave Nikolić snositi posledice.

foto: Marina Lopičić, Nemanja Pančić

- Žika je tradicionalan čovek, odnosno zagovornik tradicionalnih vrednosti kod nas i brak je za njega svetinja. Pretpostavljam da je želeo sve najbolje toj deci. No, s moje tačke gledišta, to je zaista nezgrapno rečeno. Takođe, Žika je upozoren za tu formulaciju kako mu se taj propust više ne bi ponovio. Ako mu se to sledeći put desi, biće sankcije druge vrste. Upozorenje je bilo usmenim putem - rekla je Kovačevićeva i malo opravdala Žiku.

- Podsećamo da je Srbija potpisnica međunarodnih dokumenata o sprečavanju diskriminacije na osnovu pola, uključujući i Konvenciju o eliminaciji svih oblika diskriminacije žena. Ustav Srbije, ali i drugi pravni dokumenti, garantuju ravnopravnost polova u Srbiji. U skladu s tim, obaveza novinara i novinarki je da koriste politički korektan govor i da izbegavaju izraze i termine koji su posledica stereotipa i predrasuda o polovima - kažu u Koordinacionom telu za rodnu ravnopravnost.

Žika Šarenica se u međuvremenu izvinio svim damama, o čemu možete čitati u posebnoj vesti.

(Espreso.co.rs / Izvor: Blic)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.