REALNOST JE MALO SUROVIJA: Sara blista na Azurnoj obali na Instagramu, ali spava u AUTOMOBILU da uštedi!
Foto: Printscreen Instagram

IZNENAĐENJE

REALNOST JE MALO SUROVIJA: Sara blista na Azurnoj obali na Instagramu, ali spava u AUTOMOBILU da uštedi!

Nije baš sve tako sjajno.

Objavljeno:

Popularna pevačica Sara Reljić je već nekoliko nedelja van Srbije. Zbog epidemije korona virusa, za naše državljane su mnoge zemlje Evropske Unije trenutno nedostupne. Međutim, Reljićeva je imala sreću da je otputovala iz Srbije pre uvođenja restriktivnijih mera i, kako saznajemo, ona nema nameru da se u skorijem periodu vrati u Srbiju, jer strahuje da posle neće moći da se vrati u Austriju, Francusku, Italiju i druge zemlje

Zbog poslovnih obaveza, snimanja novih spota i pesama, među kojima je i duet sa Milošem Montanom, Sara je proteklih nekoliko dana u Beču, gde je na snimanju pozirala pored skupocenog ferarija, dok je nedavno je objavljivala fotografije sa Azurne obale. I svi bi pomislili da popularna pevačica uživa u luksuznom životu, međutim, takav utisak odaju samo kadrovi na "Instagramu". Realnost je malo surovija.

Kako portal Espreso.co.rs saznaje, Sara se trudi da uštedi svaki dinar, pa su zbog toga njena mama Indira, koja je vozač, i ona, uglavnom noći provodile tako što su spavale u automobilu u kojem se voze po evropskim državama, a ne, kao što bi možda neko očekivao, u skupocenim hotelima ili iznajmljenim apartmanima.

Epidemija korona virusa izazvala je veliku finansijsku krizu na estradi, pa je Sara zbog toga daleko opreznija i sada daleko više vodi računa kako će svaki dinar potrošiti i trudi se i da na ovakav način da uštedi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.