Neprepoznatljiva! Klinka iz serije Folk je porasla i sad je prava seksi cica! (FOTO)
Foto: Printscreen/ YouTube/ edindenis

kakva mačka

Neprepoznatljiva! Klinka iz serije Folk je porasla i sad je prava seksi cica! (FOTO)

Sa samo 14 godina proslavila se ulogom Zvezdane iz serije "Folk". Sada je porasla i izgleda fantastično
Objavljeno: 18:00h

Kako je Katarina dospela u seriju "Folk", otkrila je glumica pre 4 godine.

- Reditelj i scenarista Dušan Milić zapazio me je u rijaliti šou-programu "Ja imam talenat" i pozvao me je na kasting. Bilo je mnogo dece koja su se borila za ulogu Zvezdane, ali ja sam im izgleda najviše odgovarala. I zaista, meni ništa ne pada teško jer su muzika i gluma moj život i u tome zaista uživam, a za drugare i dobru zabavu uvek nađem vremena - rekla je Katarina.

Zanimljivo je takođe da je ona bila jedna od potencijalnih glumica u filmu "Milioner u telu siromaha". O njoj je razmišljao reditelj Enver Puška kada je folk zvezda Seka Aleksić odbila da glumi u njegvom filmu.

- Katarina Bogićević mi je veoma zanimljiva za ovu ulogu. Super izgleda, ima energiju… nismo još razgovarali, ali je imam u planu. Mnogi su mi pored Kaće pominjali i Milicu Pavlović. O njoj sam čuo sve najbolje, tako da ću i tu opciju razmotriti - rekao je Enver svojevremeno za jedan domaći dnevni list.

Danas Katarina ima 18 godina i prava je lepotica. Ona se i dalje bavi glumom i pevanjem, a nedavno je nastupila na jednom muzičkom festivalu u Belorusiji sa zvezdom "Granda" Dušanom Svilarom.

(Espreso.co.rs/ Pulsonline.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.