TEK SU OBELODANILI VEZU, A VEĆ HAOS! Teodorin košarkaš muva Helenu Topalović, lajkuje joj SEKSI FOTKE
Foto: Printscreen Instagram

SKANDAL

TEK SU OBELODANILI VEZU, A VEĆ HAOS! Teodorin košarkaš muva Helenu Topalović, lajkuje joj SEKSI FOTKE

Dečko Teodore Džehverović, košarkaš Nino Čelebić muva Helenu Topalović!

Objavljeno:

Iako je odnedavno u vezi sa atraktivnom pevačicom, sportista ne krije da mu se sviđa i ćerka Milana Topalovića Topalka. Čim je Helena na Instagramu objavila se*si sliku u kupaćem kostimu, košarkaš ju je lajkovao.

- Nino je veliki ženskaroš. Iako ima devojku, voli da se udvara drugim ženama. Verujte mi, nije samo Helena na njegovoj meti. Na Instagramu lajkuje fotke svih devojaka koje se razgolite! - kaže izvor blizak košarkašu za Informer i dodaje:

foto: Printscreen/Instagram

- Ne znam da li je pisao Heleni, ali me ne bi iznenadilo da je to učinio. On je na takav način započeo kontakt i sa Teodorom. Prvo su se dopisivali preko Instagrama, pa su razmenili brojeve telefona, a vezu su započeli čim su se prvi put uživo videli. Rekao mi je da je veran Teodori, ali tu naviku da lajkuje slike devojaka na Instagramu ne može da promeni!

Da je zavisan od Instagrama Nino je pokazao juče, kad se na toj društvenoj mreži pohvalio da ga je devojka pozvala u svoj stan. On je, naime, snimao Teodoru u kuhinji i napisao: "Kad me pozove na večeru." Pevačica, sa druge strane, hvali dečka na sva usta.

foto: Printscreen Instagram

- Ponosna sam što sam pronašla takvog dečka! Kupilo me je to što zna da svira klavir, ali najbitnije je da smo se nas dvoje tako brzo ukapirali da imam utisak da sam pronašla mušku verziju sebe! Nino razume moj posao i može da se nosi sa pritiskom javnosti - rekla je Teodora.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.