MAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ UPOZNALA SVOG ZETA! Javno sve priznala, OVO je mišljenje o njemu...auuuuu!
Foto: Printscreen Instagram

šok

MAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ UPOZNALA SVOG ZETA! Javno sve priznala, OVO je mišljenje o njemu...auuuuu!

Ovim povodom je kontaktirana i Teodorina majka

Objavljeno:

Mediji ne prestaju da pišu o tome da Teodora Džehverović ima novog dečka, što je ona ekskluzivno i potvrdila.

U pitanju je mladi košarkaš Nino Čelebić. Ovim povodom je kontaktirana i Teodorina majka, a ona je za portal otkrila šta misli o Teodorinom novom momku i da li je bila za to da Teodora obelodani ovu vezu.

foto: Printscreen/Instagram

- Dala sam joj odrešene ruke po tom pitanju. Ona ima prava da upravlja svojim životom kako misli da treba i verujem u nju. Jeste da je posle dugo vremena sa ovim dečkom, ali podržavam svaku njenu odluku. Upoznala sam ga, ona ništa ne krije od nas. Dečko je sasvim ok i pristojan, a šta će biti u budućnosti to ćemo da vidimo.

Goca Džehverović kaže da joj ne smeta to što je i ovaj Teodorin dečko poznata ličnost, jer kako kaže, bitan je karakter.

- Nema to veze da li poznata ličnost ili nije, bitno je da su se našli. Da odgovraju jedno drugom po karakteru, to je najbitnije.

Gordana ima samo reči hvale za novog zeta, a na pitanje da li joj je lepši on ili Anđelo, Teodorin bivši dečko, je imala veoma zanimljiv odgovor.

foto: Prinscreen

- Ne volim da upoređujem. Opekla sam se kada je bila Zadruga, pa se ne bih upuštala u neko dublje komentarisanje, naljutiće se Teodora, kroz smeh priča mama Goca. Nema veze da li je lepši. Lepota ne mora da bude presudna za ljubav. Kod mene je to tako, a mislim da i ona tako smatra. Bitan je karakter, bitno je ponašanje i da su srodne duše, to je nešto najbitnije - zaključuje mama Džehva.

(Espreso.co.rs / IDJTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.