Venčale se zvezde Granda: Jesam trudna, ali sam svadbu podnela muški! A venčanica je hit! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

mlada u 2. stanju

Venčale se zvezde Granda: Jesam trudna, ali sam svadbu podnela muški! A venčanica je hit! (FOTO) (VIDEO)

Ivana Pavković i Petar Mitić izgovorili su juče sudbonosno "da" u naselju Braća Jerković
Objavljeno: 16:24h

- Izdržala sam muški! Hvala bogu da nije bilo toplo, pa sam tih tridesetak minuta, koliko je trajalo venčanje, uspela da izdržim bez problema - rekla je Ivana.

Dok je zaljubljeno gleda, njen sada već suprug Petar dodaje da je Ivana bila zadužena za kompletnu organizaciju slavlja.

- O svakom detalju je vodila računa. Baš sam ponosan na nju. Nismo imali tremu, možda malo unutra dok je trajao sam čin, ali sve je prošlo u najboljem redu. Tradicionalisti smo, zato smo izabrali i da se venčamo u crkvi - objašnjava mladoženja.

On je nestrpljivo čekao da sa svatovima ode u restoran, gde je slavlje trajalo do duboko u noć.

- Veliki smo veseljaci, pa je svadbeno veselje bilo logičan sled. Nismo mogli da dočekamo prvi ples - rekao je ushićeno Petar.

Lepa mlada je u crkvi prošetala dugu belu venčanicu sa velom koju je sama osmislila.

- Vodila sam računa da mi venčanica bude prilagođena stanju. Na vreme sam sašila haljinu i vodila računa da me ne steže i da mogu normalno da funkcionišem. Jedva čekamo da postanemo roditelji dečaka. Trudnoću podnosim odlično - kaže Ivana.

Među zvanicama bio je prisutan i veći broj javnih ličnosti među kojima i folk pevač Milan Mitrović i njegova supruga Bojana.

Takođe, venčanju je prisustvovala i pevačica Katarina Živković koja je delić atmosfere podelila na svom Instagram profilu i čestitala mladencima.

SRECNO! Ivana & Petar Mitic

A photo posted by Katarina Zivkovic (@katarina2789) on

(Espreso.co.rs/ Kurir)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.