Proverili smo koliko je realno da su ovi šmekeri u srećnim vezama- zapravo gejevi! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

ko bi rekao?

Proverili smo koliko je realno da su ovi šmekeri u srećnim vezama- zapravo gejevi! (FOTO)

Neki važe za šmekere i frajere, dok se za druge spekulisalo da naginju ka istom polu..
Objavljeno:

Mali Keba i Severina

foto: Printscreen/Instagram/severina

Za malog Kebu se dosta spekulisalo da je homoseksualac, a da mu je Seve dobar paravn. Tijana Ajfon je takođe imala svoj komentar na tu temu:

- Vidim da je nazovi veza Severine i malog Kebe još aktuelna. Oni su smešni. Prava je komedija kad šetaju ulicom jer deluju kao srećna porodica, odnosno kao majka koja za ruku šeta poslušno dete. On pokušava da prikrije da je gej, a ona to koristi i hvata poslednji voz ...

Ipak, nismo sigurni da su njene spekulacije istinite. I da jesu, verujemo da se mali Keba posle veze sa Severinom bukvalno- preobrazio!

Ana Kokić i Nikola Rađen

foto: Dragan Kadić

Savršen par na prvi pogled, ali da li je Azdejković mislio na njih? Za Rađana se dosta spekulisalo u javnosti da je gej, ali niko to nikada nije dokazao.

Povezivali su ga i sa Sašom Vidićem, sa kojim je voleo da lumpuje do sitnih sati, često su ga viđali i po gej klubovima.

Pogogu, koji heteroseksualac koji za ženu ima prsatu Anu Kokić luduje po gej klubovima i izlazi sa Sašom Vidićem? Slučajnost?

Voli Rađen muško društvo, nema šta...

A photo posted by Nikola Radjen (@nikola_radjen) on

Ipak, ništa od ovog nije potvrđeno i mi samo možemo da nagađamo da li je Predrag mislio na njih...

Po našem skromnom mišljenju, nije bio u pravu!

Željko Joksimović i Jovana Joksimović

foto: Printskrin: Instagram/jovanamac

Predrag Azdejković je još 2013. godine isprozivao na Tviteru, Željka Joksimovića komentarom "da će morati da koristi tečni puder kao Joksimović jer je to najbolji način da nađe ženu". Pevač mu je tada oštro odgovorio, nazvavši ga pogrdnim imenom.

Međutim, odgovor je vrlo brzo usledio:

Željko mu je na prozivku odgovorio sa "Sjaši pederčino". Pošto je ta prozivka bila pre 3 godine, nismo sigurni da li je i dalje uveren u to jer je Joksa sada u srećnom braku sa Jovanom, a ima i dete.

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Azdejković je takođe "zakačio" i Bosiljčića 2011. godine kada je rekao:

- Kažu da žene mogu da provale ko je peder... I onda pogledaš Jelenu Tomašević, kojoj to nije pošlo za rukom.

Iako nije stavio ime muškarca na kog je mislio, većina onih koji su ovaj status pročitali ubeđeni su da je reč upravo o Ivanu Bosiljčiću, koji sa Jelenom Tomašević tada čekao bebu.

Možda se Azdejković i u ovom slučaju predomislio pa više ne misli da je Ivan homoseksualac....To naravno nikada nije dokazano, pa se mi držimo stava da ovaj zavodnik nije gej.

Pokušali smo da pogodimo na koga je Azdejković mislio kada je rekao da se mnoge zvezde hvale svojim brakom ne znajući da su im muževi gejevi. Ovo su samo naše pretpostavke, koje smo uglavnom sami oborili jer dokazi da ovi macani vole isti pol ne postoje.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.