SLOBA RADANOVIĆ IDE NA SUD ZBOG UDESA? Oglasio se povređeni čovek i otkrio šta će uraditi pevaču!
Foto: Damir Dervišagić

au

SLOBA RADANOVIĆ IDE NA SUD ZBOG UDESA? Oglasio se povređeni čovek i otkrio šta će uraditi pevaču!

Oni su tokom jučerašnjeg dana, kako se navodi, posetili Dom zdravlja

Objavljeno:

Sloba Radanović i njegova devojka Jelena Đuričanin pre dve večeri imali su udes u Beogradu, a čovek sa kojim su se sudarili tvrdi da neće tužiti pevača.

- Neću da tužim Slobu - rekao je za "Alo" Branko Andrić, čovek koji se sudario sa Slobom i Jelenom, dok je njegova supruga Goca dodala:

foto: Printscreen

- Nećemo da idemo na sud sa Slobom jer su se oni dogovorili da to reše ovako, van suda i policije. Nagodiće se, razmenili su brojeve telefona i mislim da će sve biti kako treba.

Oni su tokom jučerašnjeg dana, kako se navodi, posetili Dom zdravlja.

- Došli smo da Branku previju glavu jer je rana počela da krvari ispod zavoja, međutim, rekli su nam da to nije ništa strašno i da ponovo dođemo jer u izveštaju stoji da se rana previja svakog drugog dana. Nisu mu previli glavu, ali su mu dali vakcinu protiv tetanusa i naložili strogo mirovanje. Branko je sada bolje nego što je bio, ali ga karlica i kuk i dalje bole. Srećom, kuk nije polomljen, pa se nadamo da će izbeći operaciju. Oporavak će, ipak, biti dug. U udesu je zadobio veliku posekotinu na glavi, a krv mu je išla na sve strane. Čim se udes desio, pozvao me je, a ja sam se pojavila za deset minuta. Onda su došla i dva vozila Hitne pomoći kojima su prevezeni moj suprug i Sloba - navela je Goca, Brankova supruga, za pomenuti list i dodala da su se Radanović i njegova verenica Jelena prema njima ponašali korektno.

foto: Printscreen/Instagram

- Bili su normalni, ljubazni. Nisu bili agresivni, ni bezobrazni. Moj muž je rekao da nije bitna materijalna šteta, već samo da svi budu dobro. Sloba se složio i dodao da je zdravlje najbitnije.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.