DARA BUBAMARA JE NEKADA JELA HLEB I MAST! Roditelji nisu imali da joj daju džeparac, a od prvih para je ovo uradila
Foto: Damir Dervišagić

ispovest

DARA BUBAMARA JE NEKADA JELA HLEB I MAST! Roditelji nisu imali da joj daju džeparac, a od prvih para je ovo uradila

Današnja deca su totalno drugačija, moraju da imaju sve i odmah. Nismo jeli po restoranima kao danas, već kod kuće, mama je stalno kuvala

Objavljeno:

Pevačica Dara Bubamara kaže da je u detinjstvu jela mast i hleb, a kako tvrdi danas ima 1.000.000 evra u banci, nekretninama i automobilima.

Dara je ispričala da tokom školovanja tata Zoran i mama Milica nisu imali da joj daju ni za džeparac.

foto: Printscreen

- Uspela sam jer sam morala da se borim, ništa mi nije dato na tacni. U životu sam zaradila više od milion evra, a nekad nisam imala ni za osnovne stvari. Sećam da sam tati govorila da mi kupi haljinu ili cipele, a on bi mi rekao: "Ne može, nemam sada pare, daću ti kad primim platu." Današnja deca su totalno drugačija, moraju da imaju sve i odmah. Nismo jeli po restoranima kao danas, već kod kuće, mama je stalno kuvala. Dešavalo se da jedemo hleb i mast. Tokom školskog odmora išla sam kući da jedem, jer nisu uvek imali da mi daju džeparac. Ali zahvalna sam im na svemu što su učinili za mene. Zato sam stan u kom tata živi otkupila od njegove firme i renovirala ga - kazala je Dara za "Informer".

Kako je navela, iako u školi nije važila za najlepšu devojčicu, uvek je bila u centru pažnje.

foto: printscreen

- U školi je bilo mnogo lepših devojčica od mene, ali su me dečaci najviše voleli zbog harizme i energije. Već u vrtiću imala sam simpatiju, a prvi put sam se poljubila u šestom razredu. Zaljubljive sam prirode, pa je jedan dan bio aktuelan Darko, drugi Davor, treći Marko... Nisam patila, uvek mi je bilo zanimljivo - izjavila je Dara.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.