Skandal u Sarajevu, odlaže se finale: Pretnje Zvezdama Granda zbog Srebrenice! (FOTO)
Foto: RadioSarajevo.ba

Negodovanja zbog datuma

Skandal u Sarajevu, odlaže se finale: Pretnje Zvezdama Granda zbog Srebrenice! (FOTO)

Pitanje je šta se sledeće desiti. Posle ovog incidenta oglasio se i Saša Popović!
Objavljeno:

Nakon što je objavljeno da će finale najvećeg regionalnog muzičkog takmičenja "Zvezda Granda" biti održano 13. jula u sarajevskoj dvorani Zetra, u glavnom gradu BiH osvanuo je plakat kojim se negoduje zbog termina održavanja ovog muzičkog događaja.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

- Srebrenica 11. juli, Zvezde Granda 13. juli. Bruka! Bruka!", stoji na plakatu na mostu Ćumurija.

Takmičenje "Zvezde Granda" uživa veliku popularnost u regionu, pa i u BiH, ali delu javnosti zasmetalo je što se finale održava dva dana nakon obeležavanja 21. godišnjice genocida u Srebrenici. Ali i zbog dana kada majke Srebrenice, prema programu obeležavanja sećanja na genocid, obilaze mesta stradanja u podrinjskoj regiji.

foto: RadioSarajevo.ba

Direktor "Grand produkcije", Saša Popović je rekao da je prvobitni datum finala trebao biti 2. jul, ali je pomeren zbog ramazana.

foto: Dragan Kadić

- Pošto sam obećao da će finale "Zvezda Granda" biti održano u Sarajevu, onda sam pomerio datum za kasnije. Nisam hteo da bude 9. jul, jer je dva dana pre obeležavanja godišnjice Srebrenice. Ali, pošto je cela „Grand" ekipa od 15. jula na godišnjem odmoru, jedini dan koji je to moglo da se uradi u Sarajevu je 13. jul. Želeli smo da prođe obeležavanje Srebrenice i ramazan pa da odradimo finale ili da ga radimo u Beogradu, kaže Popović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.