BRED PIT JE DIVAN I ELOKVENTAN ČOVEK! Miloš Timotijević se prisetio druženja sa poznatim holivudskim glumcem
Foto: Printscreen Instagram

PRVI PUT ISPRIČAO OVO

BRED PIT JE DIVAN I ELOKVENTAN ČOVEK! Miloš Timotijević se prisetio druženja sa poznatim holivudskim glumcem

Glumac se priseća pauza koje je proveo na snimanju filma “U zemlji krvi i meda”, koji je režirala Andželina Žoli, a on bio u glumačkoj postavi.

Objavljeno:

Talenat Miloša Timotijevića prepoznale su neke od najvećih svetskih filmskih zvezda, pa je tako u “Novembarskom čoveku” igrao uz Pirsa Brosnana, dok je sa Andželinom Žoli sarađivao na filmu “U zemlji krvi i meda”. I baš na tom ostvarenju upoznao je holivudskog zavodnika Breda Pita, sa kojim se fotografisao, a sada je na društvenoj mreži Instagram podelio fotografiju sa njim uz komentar: “Sasvim obična slika sa velikim gospodinom”.

foto: Public

- To je podsećanje na trenutke koje smo proveli družeći se i mogu da naglasim da je Bred jedan veliki čovek, a i vrhunski glumac. Slučajno sam našao u nekom svom folderu fotografiju i rekao sebi: “Zašto je ne bih objavio”, jer sam se setio tih dana druženja sa njim - kaže za “Blic” Miloš, otkrivši kakva su bila to druženja:

foto: AP/ Jordan Strauss

- Divna. Prirodna. Sedite sa njim kao i sa bilo kojim drugim čovekom. Fino vaspitan, normalan, elokventan čovek. Svašta nešto. Bilo je baš lepo setiti se tih trenutaka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.