KOMŠIJA OTKRIO SVE MRAČNE TAJNE PORODICE KULIĆ! A, onda se Miljana oglasila i poručila nešto žestoko
Foto: Damir Dervišagić

šok

KOMŠIJA OTKRIO SVE MRAČNE TAJNE PORODICE KULIĆ! A, onda se Miljana oglasila i poručila nešto žestoko

Ono što ste videli u rijalitiju je ništa, jer se ovde dešavaju mnogo gore stvari

Objavljeno:

Komšije bivše učesnice "Zadruge" Miljane Kulić u Nišu kažu da se često čuje vika iz kuće Kulića, te da Siniša i Marija imaju ozbiljne probleme sa najstarijom ćerkom nakon što je izašla iz rijalitija.

foto: Printscreen

"Ono što ste videli u rijalitiju je ništa, jer se ovde dešavaju mnogo gore stvari. Marija ima visok pritisak, ima problem sa štitnom žlezdom, a zbog MIljane se stalno izlaže stresu. Umreće žena tako, u grob će MIljana da je otera, ceo život im je pravila probleme", kaže komšija, prenose mediji pisanje Stara.

"Miljana troši mnogo para, stalno laže da joj treba novac, valjda se kocka, ne znam to sigurno. Marija je počela da viče, nije joj dala novac, a onda je MIljana napala i zvale su policiju. Onda je Mariji skočio pritisak, pa je došla hitna. To je takva dreka bila, ma strašno. Čuo ih je ceo Niš. Policija ih je obe odvela u stanicu da daju izjavu i Miljana je dobila naređenje da 30 dana ne prilazi Mariji. Uzela je stan i sad je tamo. Pomiriće se one, ali ne znam do kada će tako", završio je komšija.

Ipak, Miljana Kulić se oglasila na svom instagram profilu tvrdeći da je ovo laž i da će uskoro pokrenuti tužbu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.