HIPERHIDROZA NAJČEŠĆE NASTAJE ZBOG POREMEĆENOG RADA ZNOJNIH ŽLEZDA: Na ovaj način zaustavite prekomerno znojenje!
Foto: Profimedia

rešite problem

HIPERHIDROZA NAJČEŠĆE NASTAJE ZBOG POREMEĆENOG RADA ZNOJNIH ŽLEZDA: Na ovaj način zaustavite prekomerno znojenje!

Hiperhidroza najčešće nastaje zbog poremećenog rada znojnih žlezda i prisutna je kod više od 3 odsto svetske populacije

Objavljeno:

Ako vam se ispod pazuha, na odeći, pojavljuju velike vlažne mrlje, znoj vam kaplje sa lica ili vam čarape postanu mokre tokom vežbanja ili na vrućini, velika je verovatnoća da patite od hiperhidroze.

Hiperhidroza najčešće nastaje zbog poremećenog rada znojnih žlezda i prisutna je kod više od 3 odsto svetske populacije, a naročito pogađa mlađe osobe. Kao rešenje za ovaj problem sve češće se pominje ubrizgavanje botoksa, međutim postoji i dugi delotvoran način za borbu sa ovim problemom. U pitanju je Perspi Guard sprej.

Uvezen iz Engleske, klinički odobren Perspi Guard sprej, rešiće problem u potpunosti. Osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa i pruža prijatan osećaj. Ovaj sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja), a istovremeno dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije. Idealan je za primenu kod bitnih događaja poput: venčanja, zabava, poslovnih sastanaka, javnih nastupa i stresnih situacija.

foto: Promo

Perspi-Guard® je namenjen za žene i muškarce svih starosnih doba za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno. Moramo napomenuti da dnevni dezodorans već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze).

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje.

Njegova cena je 2.370 rsd, a možete ga poručiti OVDE, ili pozivom na broj telefona 011/442-0502, 011/442-0501, 064/866-0055 ili 062/220-352 radnim danima.

*Još sjajanih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.