Kakav nasilnik! Vlada Stanojević tukao još jednu devojku! (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić

sve je otkrila!

Kakav nasilnik! Vlada Stanojević tukao još jednu devojku! (VIDEO)

U vili "Parova" pojavila se Vladina bivša devojka koja je na poligrafskom ispitivanju morala da odgovori na neprijatno pitanje
Objavljeno: 11:44h

Iako je Ana pokušala da opravda Vladu i da dokaže kako je Ana Marija Žujović njegove batine izmislila samo zbog popularnosti, poligraf je pokazao drugačije. Srbija je plakala kad su oni raskinuli! 5 bajki naše estrade za koje smo mislili da će trajati večno! - Vlada je duša od čoveka. Ja sam bila sa njim, sedela, pričala o tome, videla papire...Ja znam da je devojka sve lagala, i to da je bila trudna i to da je on nju maltretirao. To je bila samo njena priča jer je znala da ako njega izgubi, s njim će da ode i njena popularnost jer je on u celoj toj priči bio poznat, a ona je samo fitnes instruktorka - rekla je Ana i još jednom ponovila kako Vlada nikada ne bi digao ruku na nju.

foto: Damir Dervišagić
Međutim, poligraf je pokazao da je sve to laž. Ana je pokušala da se iskupi rečima da se možda u batine računa i grublji seks, koji su ona i Vlada, po njenom svedočenju, često praktikovali, pa je poligraf zbog toga dao ovakve rezultate. Da li je to istina ili ne, ostaje da vidimo.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.