SPAVALA NA STEPENICAMA KAD JOJ JE MUŽ PROMENIO BRAVE: Smrt, tragedija i drama obeležile život jugoslovenske glumice
Foto: printscreen

pamtite li miu begović?

SPAVALA NA STEPENICAMA KAD JOJ JE MUŽ PROMENIO BRAVE: Smrt, tragedija i drama obeležile život jugoslovenske glumice

Mia Begović je hrvatska glumica koja iza sebe može da se pohvali bogatom karijerom, nesvakidašnjom lepotom, ali retko ko zna da je život nije ni malo mazio

Objavljeno: 15:40h

Mia je, naime, važila je za jednu od najlepših žena na prostoru bivše Jugoslavije.

Glumila u brojnim pozorišnim predstavama, filmovima i serijama, a najpoznatija je po ulogama u serijama "Ponos Ratkajevim" i "Vila Marija".

foto: printscreen

Prvi put se udala 1990. godine za vaterpolisti Ronaldu Lopatniju. Njih dvoje su bili u braku manje od deset godina i dobili su ćerku Maju Lenu.

Nakon razvoda, 2004. godine Mia se ponovno udala, ovaj put za preduzetnika Željka Žnidarića, a ljubav je trajala šest godina, nakon čega je usledio još jedan rastanak.

foto: Printscreen Youtube

Iako se činilo kao da će se Mia i Željko rastati u dobrim odnosima, par je 2012. punio novinske stupce dramom koju su proživljavali u borbi oko stana u u Zagrebu gde su zajedno živeli.

Dok je Mia na dalekoj Kostariki snimala rijaliti "Survajver", Željko je u u njihovom stanu promenio brave tako da glumica više nije mogla da uđe. Nekoliko dana spavala je na stepenicama pred ulaznim vratima.

foto: printscreen

Ipak, najveći životni udarac za Miu Begović sigurno je bila smrt njene sestre Ene koja je poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći 2000. godine, a u istom automobilu bila je i njena tada jednomesečna ćerka Lana, koju je dobila u braku sa Josipom Radeljakom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.