POPULARNI PAR REŠIO DA SE RAZVEDE NAKON 10 GODINA, ONDA USLEDIO I SKANDAL! Fudbaler rešio da joj uzme svo 3. dece!
Foto: printscreen

obožavali smo ih

POPULARNI PAR REŠIO DA SE RAZVEDE NAKON 10 GODINA, ONDA USLEDIO I SKANDAL! Fudbaler rešio da joj uzme svo 3. dece!

Njih dvoje su ostali u dobrim odnosim, sve dok nije rešio da deca budu kod njega

Objavljeno: 15:20h

Američka rijaliti zvezda Kristin Kavalari i njen suprug bivši američki fudbaler Džej Katler, nedavno su svoje fanove obavestili da su odlučili da na svoj brak posle deset godina stave tačku i raziđu se u dobrim odnosi

Međutim, kako pišu američki mediji Kristin je dobila neočekivani udarac od supruga u borbi za starateljstvo nad decom nakon objave da se razvode nakon 10 godina braka.

Izvor blizak Kristin otkrio je za "Enews" da je 36-godišnji bivši profesionalni igrač američkog fudbala na sudu podneo zahtev da on bude primarni staratelj, čime je Kristen "zatekao nespremnu" jer su se pre toga dogovorili da će ravnopravno podeliti starateljstvo nad decom.

Podsetimo, par je u desetogodišnjem braku dobio troje dece, a vest o razvodu je objavio putem Instagrama.

"S velikom tugom javljamo da smo nakon deset godina braka odlučili da se razvedemo. Volimo se i poštujemo i jako smo zahvalni za ovih deset godina zajedničkog života i uspomena, a najviše na deci na koju smo izrazito ponosni. Ovo je samo trenutak u kojemu se dvoje ljudi razilaze i svako kreće svojim putem. Molimo vas sve da poštujete našu privatnost u ovim teškim trenucima za celu porodicu", stoji ispod zajedničke fotografije, zbog čega su mnogi fanovi tužni i razočarani, te su u komentarima ostavljali poruke podrške.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.