PRE 16 GODINA JE BIO MILJENIK DEVOJČICA, A ONDA SE UDEBLJAO I UNIŠTIO KARIJERU: Evo kako danas izgleda, šok!
Foto: printscreen

neviđena transformacija

PRE 16 GODINA JE BIO MILJENIK DEVOJČICA, A ONDA SE UDEBLJAO I UNIŠTIO KARIJERU: Evo kako danas izgleda, šok!

Folk pevač Nemanja Nikolić postao je poznat i popularan zahvaljući atraktivnom izgledu u takmičenju "Zvezde Granda" 2004. godine

Objavljeno:

Nemanja je tada došao je do samog finala, a devojčice su odlepile za zgodnim Nišlijom. Za prvo mesto se takmičio sa Tanjom Savić, Slavicom Ćukteraš, Banetom Mojićevićem, Darkom Filipovićem i Stevanom Anđelkovićem.

Već sledeće godine, tačnije 2005. od “Granda” je na poklon dobio kompletan CD. Pesma ”Bebo moja” naišla je na odličan prijem kod publike.

Nemanja je vremenom zapostavio fizički izgled, pa je od zgodnjikavog dečka postao glavna estradna debeljuca. Kako nije vodio računa, višak kilograma mu je promienio fizički opis.

foto: printscreen

Prestao je da bude interesantan devojčicama, pa je tako i njegova muzička karijere nazadovala, a pesme koje je snimao sve manje su se slušale.

foto: Printscreen

Pokušao je da povrati staru slavu učešćem u rijalitijima Dvor i Parovi, ali ni ta proverena formula kod njega nije imala uspeha.

Iako su ga kolege kritikovale da smrša i sredi se, Nemanja nije posušao, pa je od velikog potencijala ostala samo bleda senka. Nemanja je i dalje aktivan u emisijama, ali pesme koje snima loše prolaze kod publike

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.