SEVERINA PRIZNALA KOLIKO SE UGOJILA U IZOLACIJI: Za sve okrivila svekrvu, kad Kebina žena ovo čuje!
Foto: youtube.com/printscreen/Stereo Kanal

hit

SEVERINA PRIZNALA KOLIKO SE UGOJILA U IZOLACIJI: Za sve okrivila svekrvu, kad Kebina žena ovo čuje!

Pevačica Severina Kojić zatekla se u Beogradu kada je proglašeno vanredno stanje zbog širenja zaraze virusom COVID-19, te već nekoliko nedelja provodi u porodičnom domu njenog supruga Igora

Objavljeno:

Kako je Seve otkrila, ona je uspela da vrati staru kilažu, odnosno da dobije sedam kilograma, s obzirom na to da jede više nego ikada, a za to je "kriva" njena svekrva Olja.

Severina redovno sa svojim pratiocima na društvenim mrežama deli šta radi u izolaciji, pa smo tako mogli da vidimo i kako čisti, ali i pomaže oko spremanja hrane.

foto: printscreen

- Svi mi šaljete brojna srca, koja mi stvarno pune dušu, ali osim duše, treba nešto i stomak da napuni. Na primer, ja sam se ugojila sedam kilograma, što je jako dobra vest za moju mamu i sve vas koji ste mi govorili da sam mršava. Moramo nešto da jedemo. Tako ja, nahranjena vašom ljubavlju i ljubavlju porodice koja me nenadano trpi, odlučila sam se za novu rubriku koja se zove „Tajne svekrvine kuhinje“. Danas ćemo praviti pitu krompirušu - rekla je Seve, a onda i pokazala ceo proces pravljenja pite.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.