VODITELJKA DOBILA SIMPTOME KORONAVIRUSA: Najpre je oboleo njen suprug, a sada je ugrožena cela porodica!
Foto: printscreen

raširilo se

VODITELJKA DOBILA SIMPTOME KORONAVIRUSA: Najpre je oboleo njen suprug, a sada je ugrožena cela porodica!

Osim simptoma, njen uži krug trvdi da se razbolela od brige...

Objavljeno:

Voditeljka emisije "Good Morning Britain", Kejt Garavej, bila je primorena da napusti emisiju "ITV", jer nakon oboljenja njenog supruga od Covida-19, i ona je navodno dobila simptome korona virusa.

- Kejt je "bolesna od brige" za zdravlje svog muža Dereka za koga se veruje da je teško bolestan. U ponedeljak je odveden u bolnicu gde je pozitivno testiran na Covid-19 kada je i ostao na intenzivnoj nezi. Ovo je očajna situacija za Kejt - rekao je izvor blizak porodici i dodao:

- Intenzivno se bori protiv korona virusa jer i ona sama takođe ima slične simptome. Simptomi su u njenom slučaju dosta blaži, te se leči u samoizolaciji kod kuće sa decom. Svi na GMB- u su jako zabrinuti za nju.

Kejt je nedavno spremila chat emisiju sa kolegama "Ja sam slavna osoba...Skloni me odavde!", koju će snimati u svom domu.

- Kejtin suprug Derek Draper odveden je u bolnicu i leči se na intenzivnoj nezi usled oboljenja od Covid-a 19. Primljen je u ponedeljak i od tada je pozitivno testiran na virus. Kejt nije testirana ali takođe pokazuje blage simptome od ponedeljka i kao rezultat toga je u strogoj izolaciji sa decom kod kuće - izjavio je lični asistent poznate voditeljke.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.