JAVIO SE VOJA NEDELJKOVIĆ I OTKRIO U KAKVOM JE ZDRAVSTVENOM STANJU OBOLELI ĐORĐE DAVID: Ovo je najnovije!
Foto: printscreen

čuje se svaki dan sa njim

JAVIO SE VOJA NEDELJKOVIĆ I OTKRIO U KAKVOM JE ZDRAVSTVENOM STANJU OBOLELI ĐORĐE DAVID: Ovo je najnovije!

Voditelj i muzičar su deo istig šoua koji ih se spojio, a sada se Voja oglasio

Objavljeno: 17:58h

Domaćin najpopularnijeg muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Vojislav Voja Nedeljković, otkrio je kako provodi dane u samoizolaciji prouzrikovanoj proglašenjem vanrednog stanja u Srbiji usled prisustva virusa COVID-19 i ispričao čemu je posvećen sada kada pravi predah od brojnih snimanja:

foto: printscreen

- Ovih dana radim neke stvari koje nisam radio dugo vremena. Imam gomilu nekih snimaka sa raznih medija u kojima sam bio i sada ću da ih obradim, da ih malo premontiram, okačim na svoj Jutjub kanal, Instagram i neke druge mreže. Rekoh sebi ako to sada ne uradiš Nedeljkoviću, nećeš nikada. Takođe i svi mi možemo da nađemo neku zanimaciju, možda naučimo nešto novo, vežbanje, kuvanje. Doći će neko bolje vreme, nemojte da se kotrljamo od kilaže i prejedanja, posle da nam đavo bude kriv- izjavio je voditelj.

foto: Printscreen

Voditelj je još i ispričao u kakvom je trenutno zdravstvenom stanju pevač Đorđe David, koji se nalazi u bolnici, nakon saznanja da je oboleo od koronavirusa.

- Što se tiče našeg kolege Šorša Davida koji je oboleo od korone, tačno je da boluje od iste, međutim dobro je. Hvala bogu... Videli smo se poslednji put krajem februara, kada smo snimali poslednju emisiju "Zvede Granda"... On se sada dobro oseća, dopisujemo se sa njim, imamo neku našu malu grupu, jedva čekamo da se sve ovo završi i da nastavimo snimanje dalje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Republika.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.