INDI U BOLNICI NAKON OPERACIJE ŽELUDCA: Ne oporavljam se brzo kao Darko Lazić, u STRAHU SAM!
Foto: Printscreen Instagram

NIJE JOJ LAKO

INDI U BOLNICI NAKON OPERACIJE ŽELUDCA: Ne oporavljam se brzo kao Darko Lazić, u STRAHU SAM!

Folk pevačica Indira Aradinović Indi podvrgla se operaciji smanjenja želuca kako bi redukovala kilažu. Nakon zahvata javile su se izvesne komplikacije zbog čega je pevačica dve nedelje samo na infuziji.

Objavljeno:

Indi se u lajv prenosu na Instagramu javila pratiocima iz bolničke postelje,a onda su usledila pitanja. Fanove je zanimalo da li se plaši korona virusa, a ona je prilikom davanja odgovora na to pitanje otkrila i zašto se nalazi u bolnici.

- U strahu sam kao i svi ostali. U svakodnevnom sam strahu, u svakom smislu. Zato što sam se operisala, malo se nešto iskomplikovalo.Nije ništa strašno - rekla je Indi, a potom spomenula kolegu Darka Lazića, koji se u januaru ove godine podvrgao istoj operaciji.

foto: Printscreen Instagram

- Ne ide oporavak kao kod svih drugih, kao kod kolege Darka. Svi su ostali brže stali na noge i krenuli sa tečnom terapijom, Ja još uvek ne mogu da krenem. Još uvek primam samo infuziju i još uvek sam pod nadzorom lekara - ispričala je Indira.

Indi je pre mesec dana za "Ekskluzivno" pričala o ovoj operaciji.

foto: Printscreen Instagram

- Još uvek ne mislim ništa o tome. Nemam mišljenje zato što ne znam kako ide sve to. Čula sam da je jako moderno u svetu. Čak imam i drugaricu koja je to uradila i vrh izgleda i zdrava je još uvek, hvala Bogu. Ipak, ne znam, još uvek nisam obavila nikakav stručan razgovor na tu temu. Već sam dokazala da mogu da skinem kilograme i da treniram. Pokazivala sam fotografije na kojima sam uspela da skinem 15 ili 18 kilograma. Više sam svima dosadila sa tom pričom. A dosadilo mi je i to da se samo priča o tome, a u međuvremenu sam izdala 15 pesama. Ljudi se ne bave mojom suštinom. Pomogao bi mi strog partner u skidanju kilograma, kao što Seka Aleksić ima Veljka Piljikića. Ja sam slične građe kao ona. Ona je postigla relevantan uspeh u tome otkad se udala - kazala je tada.

Bonus video:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.