POCEPAO NOVČANICU I REKAO PEVAJ! PUCNJAVE I FLAŠE U GLAVU: Pevačice progovorile o NAJGORIM NASTUPIMA, Kija ŠOKIRALA
Foto: printscreen

incidenti su sve češći na nastupima

POCEPAO NOVČANICU I REKAO PEVAJ! PUCNJAVE I FLAŠE U GLAVU: Pevačice progovorile o NAJGORIM NASTUPIMA, Kija ŠOKIRALA

Racije, pucnjava, flaša u glavu... samo su neki od incidenata koji se događaju na nastupima pevača. Evo šta su otkrili!

Objavljeno:

Pre nekoliko meseci čitali smo da je Mile Kitić napadnut na nastupu u dijaspori. Par dana kasnije, s povredama glave je u bolnici završio i njegov kolega Deni Boneštaj, a nedavno je i Indi Aradinović bila u klubu u kojem se pripucalo!

Da se alkohol i "pesma koja u dušu dira" nekada i ne mešaju, reći će vam svi pevači.

Racije koje prekidaju nastup, navalentni momci koji spopadaju pevačice, samo su neki od problema s kojima se nose izvođači.

Nekada je i mlaka reakcija publike problem, ali o tome nećete čuti od izvođača koji žive od ovih nastupa. Ovo je iskustvo Kristine Kije Kockar:

"Nisam imala neprijatnosti, ali bih rekla da je najgora stvar kada je pun klub, a publika ne reaguje", rekla nam je Kija i nastavila: "Ima jedan klub u dijaspori gde publika bukvalno ne reaguje ni na jednog pevača. Ako nemaš povratnu reakciju publike, iskreno nemaš ni volje, a i malo je neprijatno".

Pevačica Ljupka Stević je imala drugi problem - nije bila u pitanju mlaka reakcija publike, već bezobrazluk pijanih gostiju.

"Nikada nisam imala neprijatnosti većeg obima, možda zato što sam uspevala na promišljen način da se izvučem iz raznih situacija koje bi, da sam drugačije postupala, dobile katastrofalan epilog", rekla je Ljupka i otkrila najgori trenutak koji je doživela.

"Moja najveća neprijatnost je bila kada je gost pocepao novčanicu i dao mi jednu polovinu, a drugu zadržao za sebe! S osmehom sam prihvatila, kako bih izbegla dalje neprimereno ponašanje gosta seoske, crkvene proslave".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.