ZORANNAH PRVI PUT JAVNO PRIZNALA SVE AFERE: Istina je, bila sam sa sinom "INVALIDA" koji se pominje u Zadruzi!
Foto: Printscreen Instagram

EVO ŠTA JE ISTINA

ZORANNAH PRVI PUT JAVNO PRIZNALA SVE AFERE: Istina je, bila sam sa sinom "INVALIDA" koji se pominje u Zadruzi!

Konačno otkrila detalje svog emotivnog života nakon raskida sa fudbalerom.

Objavljeno:

Poznata blogerka Zorana Jovanović Zorannah, otkad je raskinula sa fudbalerom Danijelom Milićevićem, nije želela da govori o svom ljubavnim životu, iako su je sa mnogim poznatim momcima spajali u medijima. Ona je u jednom od svojih videa na Jutjubu konačno progovorila o ovoj temi i priznala da je bila u vezi sa Mateom Šarićem, sinom hrvatskog biznismena Marijana Šarića, kojeg zbog Ive Grgurić i odnosa sa njom često spominju u ''Zadruzi 3''. A potom je priznala da je bila i sa poznatim bosanskim teniserom Damirom Džumhurom.

- Sa kojim muškarcima koji su poznati javnosti si se muvala (smuvala)? Nabroj bar tri - glasilo je pitanje na koje je trebalo da Zorana da odgovor.

- Sećate se one španske sapunice od letos? Ostavila sina hrvatskog tajkuna zbog bosanskog tenisera. Pa, nije baš bilo tako, ali te obe stvari su bile istinite. Mateo Šarić i Damir Džumhur. Sa svim ostalim muškarcima sa kojima su me povezivali nisam imala ništa - rekla je blogerka i dodala da joj je veoma zasmetalo što su je povezivali sa sinom pevača Halida Muslimovića, Enisom.

- Najviše ne je nerviralo što su me spajali sa sinom Halida Muslimovića, sa kojim ja ništa nisam imala - rekla je Zorana, a u nastavku pogledajte video u kojem je priznala da je bila u vezi sa Mateom Šarićem i Damirom Džumhurom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.